ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντόρτμουντ

Φαβορί για Σάντσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σε θέση ισχύος φέρεται να είναι οι "κόκκινοι" διάβολοι στην προσπάθειά τους να φέρουν τον Τζέιντον Σάντσο στο Ολντ Τράφορντ.

Φαβορί για Σάντσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τον πρώτο λόγο για την ολοκλήρωση μίας μεγάλης μεταγραφής έχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όπως γράφεται στο “Νησί” η ομάδα του Σόλσκιερ είναι το πρώτο φαβορί για να αποκτήσουν τον Σάντσο από την Ντόρτμουντ.

Ο ανταγωνισμός για την υπογραφή του παίκτη είναι μεγάλος, αλλά όπως όλα δείχνουν η Γιουνάιτεντ είναι ένα βήμα μπροστά από τους υπόλοιπους. Σάντσο

Δείχνει να τον θέλει πιο πολύ

Οι εμφανίσεις του νεαρού Άγγλου τα τελευταία χρόνια είναι εντυπωσιακές. Όχι άδικα άλλωστε, ο 20χρονος άσος θεωρείται από τα κορυφαία ταλέντα παγκοσμίως. Επομένως, η ζήτηση που έχει είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Τσέλσι και Λίβερπουλ έχουν εκφράσει επίσης ενδιαφέρον και θέλουν να κάνουν δικό τους τον παίκτη. Όμως, η Γιουνάιτεντ φαίνεται πως έχει το προβάδισμα. Αυτό διότι οι δύο έτεροι διεκδικητές διστάζουν να δώσουν τα λεφτά που ζητάει η Ντόρτμουντ για τον παίκτη.

Ο γερμανικός σύλλογος γενικά δεν θέλει να χάσει τον παίκτη. Αντιλαμβάνεται όμως πως και ο ίδιος θα ήθελε να γυρίσει στην πατρίδα του. Επομένως, έχει θέσει μία τιμή πώλησης, η οποία υψηλή μεν, αλλά στην σύγχρονη αφορά δεν είναι και άπιαστη. Το ποσό λοιπόν που θα πρέπει να δώσει όποιος τον θέλει είναι στις 120 εκατ. λίρες.

Από τις τρεις αυτές ομάδες, η μόνη που είναι διατεθειμένη να τα δώσει μοιάζει να είναι η Γιουνάιτεντ. Η Τσέλσι ήδη έχει δώσει ένα σεβαστό ποσό για τον Χακίμ Ζιγιές. Επειδή είναι στην αγορά και για έναν τερματοφύλακα, θα δυσκολευτεί να βρει το εν λόγω ποσό.

Επίσης και η Λίβερπουλ δεν θεωρεί πως θα πρέπει να δώσει τόσα πολλά για την ενίσχυση της επίθεσης. Εάν κάποιος εκ των Σαλάχ, Μανέ φύγει αυτό ίσως αλλάξει. Αλλά για την ώρα δεν είναι διατεθειμένη να μπει στην διεκδίκηση του παίκτη.

Κάπως έτσι λοιπόν οι “κόκκινοι διάβολοι” έχουν τον πρώτο λόγο για τον Σάντσο. Ο νεαρός επίσης έχει δείξει ενδιαφέρον για την ομάδα του Μάντσεστερ και το πρότζεκτ που σχεδιάζουν, στηριζόμενοι σε νεαρούς Άγγλους. Φαίνεται λοιπόν πως σε πρώτη φάση η Γιουνάιτεντ είναι μπροστά στην κούρσα για την απόκτηση του παίκτη και είναι πολύ πιθανό να κινηθεί άμεσα για να τον “κλείσει” πριν αλλάξει κάτι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ