Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Το «αστέρι» της Λυών… ονειρεύεται την Ρεάλ!
Ολιμπίκ Λυών

Το «αστέρι» της Λυών… ονειρεύεται την Ρεάλ!

Ο Τσερκί αποκάλυψε πως το όνειρο του είναι να αγωνιστεί στην Ρεάλ Μαδρίτης!

26.03.2020 | 18:55

Ο Ράιαν Τσερκί προχώρησε σε μια περίεργη δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της Λυών!

Αν μη τι άλλο ο Ράιαν Τσερκί είναι από τα πιο… ταλαντούχα παιδιά στην ομάδα της Λυών. Ο μόλις 16 ετών ποδοσφαιριστής των Γάλλων έχει ήδη κερδίσει τους πάντες με τις εμφανίσεις και τις ικανότητες. Μάλιστα, φέτος μετράει ήδη 6 εμφανίσεις με την πρώτη ομάδα, δείχνοντας το ταλέντο του..

Ήδη αρκετές ομάδες έχουν ενδιαφερθεί για την απόκτηση του, με τον νεαρό άσο να δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Λυών μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Ο Γάλλος επιθετικός όμως έκανε μια.. αναπάντεχη δήλωση στην επίσημο μάλιστα κανάλι της Λυών. Συγκεκριμένα τόνισε πως θέλει να αγωνιστεί στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Όταν του έγινε η ερώτηση σχετικά με το σε ποιον σύλλογο θέλει να αγωνιστεί στο μέλλον, ο Τσερκί ήταν ξεκάθαρος.

«Το όνειρο μου είναι να αγωνιστώ στην Ρεάλ Μαδρίτης», ανέφερε χαρακτηριστικά. Ο ίδιος δεν κρύφτηκε.. καθώς οι περισσότεροι θα απαντούσαν σίγουρα πως θέλουν να μείνουν για πάντα στην Λυών.

Πάντως μέχρι στιγμής η Ρεάλ Μαδρίτης δεν φαίνεται να είναι από τις ομάδες που έχουν κάνει κίνηση για την απόκτηση του Γάλλου επιθετικού. Ίσως αυτές οι δηλώσεις όμως να αλλάξουν σκεπτικό οι άνθρωποι των Μαδριλένων..

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version