Αγγλία

«Αλμυρή» η τιμή που όρισε η Γουλβς για Χιμένεθ

Ο Χιμένεθ απασχολεί πολλές μεγάλες ομάδες και η Γουλβς κοινοποίησε το ποσό με το οποίο παραχωρείται ο ποδοσφαιριστής.

Ο Ραούλ Χιμένεθ είναι ένα από τους καλύτερους σέντερ φορ στην Αγγλία. Μπορεί να μην αγωνίζεται σε μία από τις μεγάλες της Αγγλίας, αυτό όμως δεν εμποδίζει τον Μεξικό από το να διακριθεί. Στην δεύτερη του σεζόν στη Γουλβς ο Χιμένεθ έδειξε καλύτερος από ποτέ, όντας ένας από τους βασικούς λόγους της τόσο επιτυχημένης πορείας της ομάδας του.

Είναι τρομερός συμπαίκτης, βγάζει πολλές ασίστ και όταν πρέπει, ξέρει να σκοράρει. Ο επιθετικός της Γουλβς αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τους λύκους μετά την πρώτη του χρονιά ως δανεικός. Έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών μεγάλων συλλόγων και αυτό έχει κάνει τους ανθρώπους της ομάδας να σκέφτονται να τον πωλήσουν, παρά το γεγονός ότι επένδυσαν επάνω του σχετικά πρόσφατα. «Αλμυρή» η τιμή που όρισε η Γουλβς για Χιμένεθ

Η τιμή του παίκτη

Ο Χιμένεθ θα είναι ένα πρόσωπο που σίγουρα θα απασχολήσει το ερχόμενο καλοκαίρι (αν τελικά είναι τότε η μεταγραφική περίοδος) και πολλές ομάδες θα προσπαθήσουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Για να γίνει βέβαια αυτό θα πρέπει να ικανοποιηθούν οι υψηλές απαιτησεις της Γουλβς. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο Μεξικανός δεν πωλείται με λιγότερα χρήμα από 90 εκατομμύρια λίρες. Έτσι λοιπόν, οι επίδοξοι μνηστήρες θα πρέπει να ξέρουν ότι για να τον κάνουν δικό τους θα πρέπει να ματώσουν. Βέβαια, στο σύγχρονο ποδόσφαιρο έχουμε δει ότι τα λεφτά περισσεύουν. Υπό αυτό το σκεπτικό, δεν είναι απίθανη η μεταγραφή του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ