Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ: Δίνει Λακαζέτ στην Ατλέτικο και φέρνει (;) Κουτίνιο
Άρσεναλ

Άρσεναλ: Δίνει Λακαζέτ στην Ατλέτικο και φέρνει (;) Κουτίνιο

Σε καλό δρόμο βρίσκεται η μεταγραφή του Αλεξάντρ Λακαζέτ στην Ατλέτικο Μαδρίτης, με την Άρσεναλ να έχει εντοπίσει τον αντικαταστάτη του.

05.04.2020 | 16:54

Τον επιθετικό που έψαχνε ο Σιμεόνε φαίνεται πως βρίσκει στο πρόσωπο του επιθετικού της Άρσεναλ. Ο τεχνικός της Ατλέτικο ψάχνει τον αντικαταστάτη του “φευγάτου” Ντιέγκο Κόστα και ο Λακαζέτ μοιάζει να είναι ο εκλεκτός του.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στο “Νησί”, οι δύο πλευρές είναι ήδη σε διαπραγματεύσεις οι οποίες είναι σε καλό δρόμο. Μάλιστα, οι “κανονιέρηδες” θεωρούν πως ο Γάλλος θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν και ήδη κοιτάνε τον αντικαταστάτη του.

Στα πλάνα του Αρτέτα δεν χωράει ο 29χρονος φορ

Μπορεί εκτός γηπέδου η “χημεία” του Λακαζέτ με τον Ομπαμεγιάνγκ να είναι άριστη, αλλά ο προπονητής τους δεν έχει βρει τρόπο να τους χωρέσει και τους δύο στην 11άδα. Επομένως, ο Γάλλος άσος… περισσεύει και ακόμα και στην περίπτωση που φύγει και ο “Ομπα”, ο Αρτέτα είναι πρόθυμος να τον πουλήσει.

Δεν έχει εντυπωσιαστεί άλλωστε από την παρουσία του και θέλει να τον παραχωρήσει ώστε να αυξηθεί το μεταγραφικό του μπάτζετ. Το παιχνίδι του Λακαζέτ μοιάζει να μην ταιριάζει στα πλάνα του, ενώ και τα 7 γκολ που έχει πετύχει φέτος δεν είναι ικανοποιητική συγκομιδή.

Ο Αρτέτα λοιπόν έχει ορίσει τιμή πώλησης στον παίκτη γύρω στα 40 εκατομμύρια ευρώ. Ο Σιμεόνε που όπως φαίνεται δεν θα μπορέσει να φέρει τον Καβάνι, έχει στραφεί στον άσο της Άρσεναλ. Όπως μάλιστα αναφέρεται, οι δύο ομάδες είναι κοντά σε συμφωνία. Οι “ροχιμπλάνκος” είναι πρόθυμοι να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των Λονδρέζων και το ντιλ μοιάζει να είναι θέμα χρόνου.

Ο ίδιος ο παίκτης φαίνεται επίσης θετικότατος στο ενδεχόμενο μετακίνησης του στο Βιθέντε Καλντερόν. Το κασέ του δεν μοιάζει απλησίαστο για την Ατλέτικο και είναι πολύ πιθανό να έχουμε εξελίξεις σύντομα.

Για να αναπληρώσει το κενό του παίκτη πάντως ο Αρτέτα έχει βάλει στο στόχαστρο τον Φιλίπ Κουτίνιο. Ασφαλώς και ο Βραζιλιάνος δεν υπολογίζεται για την θέση του φουνταριστού που παίζει ο πρώην επιθετικός της Λυών. Αλλά, ο Ισπανός τεχνικός θέλει να τοποθετήσει τον Ομπαμεγιάνγκ και πάλι στην κορυφή και πιστεύει ότι μαζί με τον άσο της Μπάρτσα μπορούν να χτίσουν μία πολύ καλή χημεία.

Παράλληλα, ο τεχνικός της Άρσεναλ θεωρεί πως η απόκτηση ενός μεγάλου ονόματος σαν του Κουτίνιο, ίσως πείσει και τον αρχηγό της ομάδας να παραμείνει.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version