Ίντερ

Στάνκοβιτς: “Αυτό που καταφέραμε δεν μπορεί να το κάνει η Γιούβε”

Δεν θα βρεθεί εύκολα ιταλική ομάδα που θα μπορέσει να μιμηθεί την μεγάλη σεζόν που έκανε η Ίντερ, όπως υποστήριξε ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς.

Για την εκπληκτική σεζόν που έκανε το 2009-2010 η Ίντερ κλήθηκε να μιλήσει ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς. Ο Σέρβος μέσος έπαιξε για εννιά χρόνια στην ομάδα, αλλά εκείνη η χρονιά ήταν η πιο λαμπρή απ’ όσες βίωσε.

Μιλώντας λοιπόν στο Sky Sports Italia κλήθηκε να σχολιάσει το επίτευγμα εκείνης της ομάδας, η οποία έφθασε μέχρι το τρεμπλ. Στάνκοβιτς

“Ο Μουρίνιο έβγαλε το κάτι παραπάνω”

Μία ψυχωμένη ομάδα παρουσιάζει στις δηλώσεις του ο Στάνκοβιτς . Άλλωστε, η Ίντερ, παρ’ όλο που είχε ταλαντούχους παίκτες, δεν ήταν το φαβορί ειδικά για το Τσάμπιονς Λιγκ. Όμως ήταν ένα δεμένο σύνολο και με τον Μουρίνιο στο τιμόνι κατάφερε να κάνει την υπέρβαση:

“Γράψαμε ιστορία με εκείνη την ομάδα της Ίντερ. Μετά από καιρό αντιλαμβανόμαστε τι έχουμε πετύχει, ήταν πραγματικά απίθανο Για παράδειγμα, η Γιουβέντους δεν έχει καταφέρει να το κάνει, μετά από τόσα λεφτά που έχει επενδύσει.

Θέλαμε να κερδίσουμε τα πάντα. Η Ίντερ δεν μπορεί να διαλέγει στόχους. Κερδίσαμε την Τσέλσι και μετά τους τελευταίους δύο μήνες είχαμε 13-14 παίκτες διαθέσιμους. Αλλά το μόνο πράγμα που είχαμε στο μυαλό μας ήταν ο τελικός και να γράψουμε ιστορία. Τις τελευταίες 45 μέρες είχαμε καταρρεύσει, αλλά ο Μουρίνιο έβγαλε το κάτι παραπάνω από εμάς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ