Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πλησιάζει στο Λονδίνο ο Κουτίνιο
Home Page

Πλησιάζει στο Λονδίνο ο Κουτίνιο

Προβάρει τα «μπλε» ο Φελίπε Κουτίνιο που αφήνει τη Μπάγερν Μονάχου για λογαριασμό της Τσέλσι.

08.04.2020 | 19:17

Στο Λονδίνο για λογαριασμό της Τσέλσι αναμένεται να ταξιδέψει ο Φελίπε Κουτίνιο. Ο Βραζιλιάνος αυτή τη στιγμή αγωνίζεται με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου. Βρίσκεται εκεί με τη μορφή δανεισμού από την Μπαρτσελόνα αλλά οι Βαυαροί δεν τον υπολογίζουν.

Αυτή τη συγκυρία θέλει να εκμεταλλευτεί η Τσέλσι η οποία σκοπεύει να αποκτήσει τον Φελίπε με τη μορφή δανεισμού. Οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία η οποία θα ολοκληρωθεί το ερχόμενο καλοκαίρι. Το μόνο αγκάθι που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι η οψιόν αγοράς.

Οι «μπλε» θέλουν τον Κουτίνιο και μετά το πέρας του δανεισμού ως μόνιμη μεταγραφή. Αυτό όμως δυσκολεύει τους Καταλανούς οι οποίοι δεν θέλουν να χάσουν τον Βραζιλιάνο με ένα τόσο μικρό αντίτιμο.

Με Κουτίνιο και Ζιγιές το 2021

Η τελική απόφαση αναμένεται να παρθεί το καλοκαίρι του 2021, όταν και θα εκπνεύσει ο δανεισμός του στην Τσέλσι. Η ομάδα του Λαμπαρντ είναι εμφανές ότι θέλει να κυριαρχήσει την επόμενη σεζόν. Οι κινήσεις άλλωστε που προσπαθεί να κάνει φανερώνουν αυτή ακριβώς την πεποίθηση.

Πρώτα ήταν η απόκτηση του Χακίμ Ζιγιές μετά η πολυαναμενόμενη μεταγραφή του Κουτίνιο. Όπως δείχνει και στην πράξη ο σχεδιασμός των «μπλε» για την επόμενη σεζόν έχει ξεκινήσει πριν καν ολοκληρωθεί η σεζόν την οποία διανύουμε.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version