ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αταλάντα – Γιουβέντους: Η κούπα στην «Κυρία» από τον Ντούσαν (vid)
Τα πιτσιρίκια της Γιουνάιτεντ κέρδισαν τη Νιούκαστλ αλλά… έχασαν την Ευρώπη! (vid)
Τρίποντο… Ευρώπης για την Τσέλσι! (vid)
Τσέλσι: Ο Ενκουνκού σκόραρε και… έβγαλε τα μπαλόνια! (vid)
Ντέκο: «Έπαιξα με Ρονάλντο και Μέσι αλλά αυτός είναι ο κορυφαίος»!
Από μηχανής… Κασεμίρο – Έσωσε τη Γιουνάιτεντ από σίγουρο γκολ (vid)
Ο Μανδάς έχει την Ευρώπη στα… πόδια του: Οι ομάδες που ενδιαφέρονται!
Τσέλσι: Τίκι-τάκα και κεφαλιά «όνειρο» του Πάλμερ για το 0-1! (vid)
Κυνικός Βλάχοβιτς «κάρφωσε» με το καλημέρα στον τελικό (vid)
Premier League: Αυτή η ομάδα θα το σήκωνε χωρίς το VAR!
Αντσελότι: «Αυτό είναι το πλάνο της Ρεάλ για Κρόος και Μόντριτς»!
Ο Φέργκιουσον είχε προβλέψει την ομάδα…. «φαινόμενο» της φετινής Premier League!
Η Άρσεναλ βρήκε το «κανόνι» της – Φέρνει φορ από την Bundesliga!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα δαπάνησε 700 εκατ. ευρώ και… πήρε τρεις ασήμαντους τίτλους!
«Πονοκέφαλος» για τον Αντσελότι – Η κρίσιμη απόφαση για την 11αδα του τελικού! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ligue 1

“Κλέβει” Καμαβινγκά από Ρεάλ η Ντόρτμουντ!

Για την απόκτηση του Καμαβινγκά σκοπεύει να κινηθεί άμεσα η Ντόρτμουντ, προλαβαίνοντας την Ρεάλ Μαδρίτης που έμοιαζε το φαβορί για την απόκτησή του.

“Κλέβει” Καμαβινγκά από Ρεάλ η Ντόρτμουντ!

Ισχυρό αντίπαλο αποκτάει η Ρεάλ Μαδρίτης στην προσπάθεια της να φέρει τον Καμαβινγκά στο Μπερναμπέου. Ο Ζινεντίνα Ζιντάν θέλει διακαώς την απόκτηση του συμπατριώτη του, με την Ρεάλ να μοιάζει το φαβορί για την απόκτησή του.

Όμως, γερό “μπάσιμο” για τον παίκτη της Ρεν κάνει και η Ντόρτμουντ, έχοντας μάλιστα βάσιμες ελπίδες ότι μπορεί να βγει αυτή νικήτρια στο παιχνίδι της απόκτησής του. Καμαβινγκά

Εκεί ποντάρουν οι Βεστφαλοί

Μέχρι πρότινος λοιπόν η Μαδρίτη έμοιαζε να είναι ο πιθανότερος προορισμός για τον ταλαντούχο άσο. Ο Ζιντάν έμοιαζε πρόθυμος μάλιστα να δώσει τα 60 εκατομμύρια που αξιώνει η Ρεν για τον παίκτη και να τον ντύσει στα “λευκά”. Όμως, η γερμανική ομάδα είναι πρόθυμη να κάνει all-in  και να αποκτήσει ένα ακόμα σπουδαίο ταλέντο.

Οι ιθύνοντες της Ντόρτμουντ μάλιστα θεωρούν πως έχουν κάποια πλεονεκτήματα έναντι της Ρεάλ Μαδρίτης. Το βασικότερο είναι ότι Γερμανοί μπορούν να εγγυηθούν περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Κάτι που όσο είναι ο Καζεμίρο στους “μερένχες” δύσκολα θα βρει στην Βασίλισσα. Ο Βραζιλιάνος μάλιστα είναι από τους πλέον σημαντικούς της παίκτες και μόνο στα “ρεπό” του θα παίρνει ευκαιρίες ο νεαρός Καμαβινγκά.

Ασφαλώς, αυτό πολύ δύσκολα θα συμβαίνει σε κρίσιμα ματς. Πιθανότατα ο 17χρονος θα παίζει στα λεγόμενα εύκολα ματς, κάτι που ασφαλώς δεν θα βοηθήσει την περαιτέρω εξέλιξή του. Παράλληλα, η Ντόρτμουντ θα δεχθεί να τον δώσει όταν ο παίκτης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα, κάτι που θα γεμίσει τα ταμεία του συλλόγου.

Αυτό ουσιαστικά που προτείνουν στον ταλαντούχο άσο οι Γερμανοί, είναι κάτι που ουσιαστικά θα ικανοποιήσει όλες τις πλευρές. Δηλαδή, ο Γάλλος θα έρθει αρχικά στο Σιγκνάλ Ιντούνα Παρκ για να “ψηθεί”. Ύστερα θα πάει στην Ρεάλ όταν ο Καζεμίρο θα μπαίνει σε καθοδική πορεία και θα διεκδικήσει φανέλα βασικού στα ίσια.

Είναι άλλωστε κοινό μυστικό πως ο παίκτης ονειρεύεται την μεταγραφή του στην Βασίλισσα. Και πολύ πιθανό η Ρεάλ να παραμένι και το φαβορί για την απόκτησή του. Όμως, η Ντόρτμουντ θα κάνει την προσπάθεια της, παρουσιάζοντας στον παίκτη ένα πιο ελκυστικό πλάνο εξέλιξης για τον ίδιο. Οπότε σίγουρα έχει τις πιθανότητές της. Μάλιστα, σύμμαχος της θα είναι και οι πολύ καλές σχέσεις που έχει με την διοίκηση της Ρεν. Οι δύο πλευρές είχαν συνεργαστεί και στην περίπτηση του Ουσμάν Ντεμπελέ κι έχουν κρατήσει άριστες σχέσεις.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ