Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πέντε πρωτοκλασσάτοι που μένουν ελεύθεροι!
Ευρώπη

Πέντε πρωτοκλασσάτοι που μένουν ελεύθεροι!

Το μπέρδεμα με τον κορωνοϊό και τα συμβόλαιο των παικτών, δεν αναιρεί το γεγονός ότι στο τέλος της σεζόν υπάρχουν πολλοί πρωτοκλασσάτοι ελεύθεροι.

20.04.2020 | 14:15

Μπορεί όλα να έχουν μπλεχτεί στο ποδόσφαιρο λόγω κορωνοϊoύ, αλλά η ζωή κάποια στιγμή θα συνεχιστεί. Όταν γίνει αυτό, τις ομάδες θα τις περιμένουν εκεί έξω πέντε παίκτες από το πάνω ράφι που το συμβόλαιό τους λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Είτε παραταθεί, είτε όχι λόγω κορωνοϊού, αυτοί οι παίκτες στο τέλος της σεζόν θα είναι ελεύθεροι. Μάλιστα, εδώ και τέσσερις μήνες μπορούν να μπουν σε συζητήσεις με όποια ομάδα θέλουν και αντίστοιχα να υπογράψουν από τώρα για του χρόνου όπου θέλουν.

  1. Νταβίντ Σίλβα

    Ο Νταβίντ Σίλβα μετά από μία δεκαετία στην Μάντσεστερ Σίτι είναι έτοιμος για άλλες “πολιτείες”. Ο Ισπανός, αν και πλέον μία από τις πιο ιστορικές φιγούρες των πολιτών, έχει ξεκαθαρίσει ότι χρειάζεται μία νέα εμπειρία. Για πολλά ρεπορτάζ αυτή η εμπειρία είναι η Αμερική και η νέα ομάδα του Μπέκαμ. Το σίγουρο είναι ότι αν ο Σϊλβα μείνει στην Ευρώπη, θα είναι περιζήτητος.

  2.  Γουίλιαν

    Μπορεί ο Βραζιλιάνος να μην περνάει τις καλύτερες μέρες του στην Τσέλσι, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν είναι ένας ποδοσφαιριστής που η επερχόμενη ελευθερία του δεν θα συγκινήσει κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες. Μην ξενχάμε άλλωστε ότι μέχρι πέρυσι ήταν μεταγραφικός στόχος της Μπαρτσελόνα. Στην δικιά του υπόθεση, όλα είναι ακόμα ανοιχτά.

  3.  Έντισον Καβάνο

    Ο Έντισον Καβάνι δεν χρειάζεται συστάσεις. Όλοι ξέρουν ποιος είναι και τί μπορεί να κάνει. Αν μάλιστα αυτή η ελευθερία επιλογής τον έβρισκε σε λίγο μικρότερη ηλικία, αυτή τη στιγμή θα είχαμε μπορστά μας ένα τεράστιο σίριαλ. Τα ρεπορτάζ τον θέλουν να έχει υπογράψει προσύμφωνο με την Ατλέτικο και να μετακομίζει Ισπανία για το τελευταίο του μεγάλο συμβόλαιο

  4.  Ντρίες Μέρτενς

    Ο Βέλγος μετά από μία ολόκληρη καριέρα στη Νάπολι είναι έτοιμος να αποχωρήσει. Μπορεί να μην πωλήθηκε ποτέ, αλλά τώρα που το συμβόλαιό του λήγει, η μισή Πρέμιερ Λιγκ έχει μπει σε συζητήσεις μαζί του για να τον αποκτήσει. Άρσεναλ, Τσέλσι, Γιουνάιτεντ είναι μόνο μερικές από τις ομάδες που τον θέλουν.

  5.  Τόμας Μενιέρ

    Ανάμεσα σε όλους όσους μένους ελεύθεροι, είναι ο παίκτης με την μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία. Ο Βέλγος μπακ δεν είναι πλέον βασικός στη Παρί και γιαυτό έχει περάσει στα “ψιλά” η περίπτωσή του, αλλά ίσως να είναι και η καλύτερη. Είναι μόλις 28 και μην ξαφνιαστείτε αν καταλήξει σε κορυφαία ομάδα.

Εκτός των προαναφερθέντων πάντως, υπάρχουν κι άλλοι ελεύθεροι που είναι πολύ ενδιαφέρουσες περιπτώσεις. Ανάμεσα σε αυτούς ο Μάριο Γκέτσε, ο Βερτόνχεν, ο Φρέιζερ της Μπόρμουθ, ο Τζιούμπα, ο Κουρζάβα και ο Λαλάνα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version