Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αυτή είναι η πρόταση της Μίλαν για τον Γιόβιτς
Μίλαν

Αυτή είναι η πρόταση της Μίλαν για τον Γιόβιτς

Η Μίλαν ετοιμάζει μια... αρκετά δυνατή προσφορά για την απόκτηση του Λούκα Γιόβιτς!

02.05.2020 | 16:39

Η Μίλαν δεν γνωρίζει μέχρι στιγμής το τι έχει αποφασίσει ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς για το μέλλον του. Σίγουρα, δεδομένη θεωρείται η επιθυμία των Μιλανέζων για παραμονή του Σουηδού στο Σαν Σίρο. Ωστόσο, οι ροσονέρι σχεδιάζουν ήδη την επόμενη μέρα, με ή χωρίς τον έμπειρο άσο στο ρόστερ.

Οι άνθρωποι του συλλόγου θέλουν να εντάξουν στο ρόστερ έναν κεντρικό επιθετικό, που θα μπορεί να κάνει άμεσα την διαφορά. Πρωταρχικός στόχος για την Μίλαν όπως έχουμε γράψει εδώ και αρκετές ημέρες, είναι ο Λούκα Γιόβιτς!

Ο Σέρβος άσος δεν.. έπιασε στην Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία και δεν θα έλεγε όχι σε μια ενδεχόμενη πώληση του.

Ιταλικά δημοσιεύματα αποκαλύπτουν την προσφορά που θα κάνουν οι ροσονέρι στους Μαδριλένους για τον πρώην άσο της Άιντραχτ.

Συγκεκριμένα, φαίνεται πως οι Ιταλοί θα καταθέσουν πρόταση για την απόκτηση του Σέρβου που θα φτάνει τα 40 εκατ. ευρώ! Ναι μεν οι μερένχες είχαν δώσει 60 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του, όμως η περσινή του σεζόν δεν θύμιζε σε τίποτα τον ποδοσφαιριστή που έκανε.. πλάκα στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Τον τελευταίο λόγο θα έχει ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος όμως έχει δώσει πολλές ευκαιρίες στον ποδοσφαιριστή. Πλέον είναι πολύ πιθανό να ξανασυναντηθούν στο Σαν Σίρο οι Γιόβιτς και Ρέμπιτς που είχαν εξαιρετική συνεργασία όσο ήταν στην Άιντραχτ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version