Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Τερ Στέγκεν δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής στην Μπουντεσλίγκα
Bundesliga

Ο Τερ Στέγκεν δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής στην Μπουντεσλίγκα

Ο Τερ Στέγκεν δεν έχει συμφωνήσει ακόμα με την Μπαρτσελόνα και... αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Γερμανία!

04.05.2020 | 14:31

Ο Μαρκ Τερ Στέγκεν έχει καταφέρει να γίνει ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της Μπαρτσελόνα. Ο Γερμανός άσος κάνει εξαιρετικές σεζόν με τους Μπλαουγκράνα και δικαιωματικά έχει πάρει την φανέλα βασικού στο σπίτι του. Αν μη τι άλλο την φετινή σεζόν, ο έμπειρος πλέον γκολκίπερ έχει σώσει ουκ ολίγες φορές την ομάδα του Λίο Μέσι.

Όπως γράψαμε και χθες οι συζητήσεις μεταξύ του Γερμανού και της Μπαρτσελόνα για την επέκταση του συμβολαίου έχουν παγώσει λόγω της πανδημίας. Το υπάρχον συμβόλαιο του 28χρονου άσου με τους Καταλανούς λήγει το καλοκαίρι του 2022. Η επιθυμία των ανθρώπων του συλλόγου για να τον κρατήσουν στο Καμπ Νόου είναι δεδομένη. Ωστόσο, ο ίδιος παραμένει επιφυλακτικός, καθώς δεν έχει πάρει ακόμα την οριστική του απόφαση.

Από την άλλη, όλο και περισσότερα δημοσιεύματα από την Γερμανία θέλουν τον Τερ Στέγκεν να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Μπουντεσλίγκα. Μπάγερν Μονάχου, Γκλάντμπαχ και Μπορούσια Ντόρτμουντ φαίνεται να έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Γερμανό.

Η απάντηση του σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν θα επέστρεφε άμεσα στο γερμανικό πρωτάθλημα ήταν η εξής. “Ποτέ μην λες ποτέ”!

Αν μη τι άλλο η απάντηση του… ικανοποίησε τις ενδιαφερόμενες για αυτόν ομάδες! Σε περίπτωση που δεν τα βρει με την Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι, η πώληση του θεωρείται δεδομένη,

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version