Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Συμφώνησαν Μπάγερν και Σανέ – Πλησιάζει στο Μόναχο!
Μπάγερν Μονάχου

Συμφώνησαν Μπάγερν και Σανέ – Πλησιάζει στο Μόναχο!

Στην Μπάγερν, θα αγωνίζεται, όπως όλα δείχνουν, την επόμενη σεζόν ο Λιρόι Σανέ.

06.05.2020 | 03:38

Σύμφωνα με βραδινό δημοσίευμα της «Bild», η Μπάγερν τα βρήκε με τον Λιρόι Σανέ. Οι Βαυαροί «πολιορκούσαν» εδώ και καιρό τον πρώην άσο της Σάλκε, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο ξεκίνημα της σεζόν και δεν αγωνίστηκε φέτος με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα προέκυπταν από το καλοκαιρινό ρεπορτάζ, αυτός ο τραυματισμός ήταν και ο λόγος που ο παίκτης δεν έκλισε στην Μπάγερν από πέρυσι.

Παρότι λοιπόν ο Σανέ δεν έχει αγωνιστεί καθόλου μέχρι τώρα στη σεζόν, οι Γερμανοί δεν έχασαν την εμπιστοσύνη τους στις ικανότητές του. Η ρήξη χιαστών είναι ίσως το χειρότερο σενάριο για έναν ποδοσφαιριστή. Πολλοί μάλιστα, έσπευσαν να αμφιβάλλουν για το αν τελικά η Μπάγερν θα πάρει το ρίσκο. Η επιθυμία των ανθρώπων της ομάδας νίκησαν κάθε φοβία και από ότι φαίνετια το deal είναι κοντά στο να πάρει σάρκα και οστά.

Μένει η συμφωνία με τη Σίτι

Όμως, φαίνεται πως οι πρωταθλητές Γερμανίας συμφώνησαν με τον Γερμανό αριστεροπόδαρο μεσοεπιθετικό για την επόμενη πενταετία και αναμένεται πλέον η οριστική συμφωνία με τους «πολίτες». Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα δεν καίγεται να κρατήσει τον Σανέ. Με μία καλή πρόταση, αντάξια της ποδοσφαιρικής του αξίας θα πει το μεγάλο «ναι». Κομβικό ρόλο στη μεταγραφή παίζει και το γεγονός ότι το συμβόλαιο του Σανέ λήγει το καλοκαίρι του 2021.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version