Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ: Από την Σέλτικ ψωνίζει τον αντί-Ομπαμεγιάνγκ
Σέλτικ

Άρσεναλ: Από την Σέλτικ ψωνίζει τον αντί-Ομπαμεγιάνγκ

Το "κανόνι" της Σέλτικ έχει βάλει στο στόχαστρο της η Άρσεναλ, με τον Μίκελ Αρτέτα να έχει συμβιβαστεί με την ιδέα ότι ο αρχηγός του θα φύγει.

07.05.2020 | 15:41

Είναι δεδομένο πως η Άρσεναλ βρίσκεται σε αναζήτηση ενός ικανού επιθετικού. Με τον Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ αλλά πιθανώς και τον Αλεξάντρ Λακαζέτ να είναι “φευγάτοι”, ο Αρτέτα επιζητά την ενίσχυση της γραμμής κρούσης.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, στην κορυφή της λίστας του βρίσκεται ο αρχισκόρερ της Σέλτικ, Όντσον Έντουαρντ.

Το “διαμάντι” της Σέλιτκ

Σε παράδοση πάει να κάνει η σκωτσέζικη ομάδα την εύρεση ικανών και σχετικά ανώνυμων επιθετικών από την Γαλλία. Η αρχή έγινε με τον Μούσα Ντεμπελέ, ο οποίος και “έβγαλε” μάτια με την φανέλα της ομάδας πριν πουληθεί στην Λυών. Για να τον αντικαταστήσουν λοιπόν τα λαγωνικά του συλλόγου έψαξαν και πάλι -πού αλλού- στην Γαλλία.

Οι Κέλτες έχουν εντάξει στο ρόστερ τους και τον Όντσον Έντουαρντ και οι επιδόσεις του ασφαλώς και τους έχουν δικαιώσει. Στο φετινό πρωτάθλημα ο 22χρονος μετράει ήδη 21 γκολ και 12 ασίστ και είναι από τους πρωταγωνιστές της Σέλτικ. Ήδη έχει αρχίσει να προσελκύει τα “βλέμματα” πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων και μοιάζει έτοιμος για το επόμενο βήμα.

Αυτό δεν αποκλείεται να το κάνει για λογαριασμό της Άρσεναλ. Οι “κανονιέρηδες” θα κινηθούν για έναν επιθετικό τουλάχιστον, καθώς αναμένεται να χάσουν τα δύο κανόνια τους. Ο Αρτέτα λοιπόν έχει τοποθετήσει τον παίκτη στην κορυφή της λίστας του για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Είναι άλλωστε και μία περίπτωση ιδιαίτερα προσιτή. Ο επιθετικός της Σέλτικ κοστολογείται γύρω στις 20 εκατομμύρια λίρες και η Άρσεναλ μπορεί να δώσει αυτό το ποσό. Παράλληλα, μπορεί να καλύψει και τις οικονομικές απαιτήσεις του νεαρού στράικερ ώστε να ολοκληρωθεί το ντιλ.

Βέβαια, η περίπτωσή του ίσως δυσκολέψει λόγω του υψηλού ανταγωνισμού που υπάρχει για τον παίκτη. Ήδη Κρίσταλ Πάλας, Λυών και Μονακό τον έχουν στην λίστα τους, ενώ φαίνεται πως μπαίνει στο “παιχνίδι” και η Νιούκαστλ. Εφόσον μάλιστα μπει με τα λεφτά της νέας διοίκησης τότε ίσως να τα βρει σκούρα η Άρσεναλ και να μην μπορεί να ματσάρει την πρόταση της. Αυτή την στιγμή πάντως οι “κανονιέρηδες” είναι το φαβορί, αλλά όσο δεν “κλείνει” ο παίκτης τότε μπορεί να δυσκολέψει η απόκτησή του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Σέλτικ
Exit mobile version