Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Ο Εμπαπέ μπορεί να ξεκινήσει μια νέα εποχή στη Ρεάλ»
Ρεάλ Μαδρίτης

«Ο Εμπαπέ μπορεί να ξεκινήσει μια νέα εποχή στη Ρεάλ»

Φάμπιο Καναβάρο και Ουνάι Έμερι μίλησαν για τις πιθανότητες μετακίνησης του Κιλιάν Εμπαπέ από το Παρίσι στη Μαδρίτη για λογαριασμό της Ρεάλ

12.05.2020 | 13:33

Εδώ και λίγα χρόνια η Ρεάλ Μαδρίτης «κοντοζυγώνει» τον Κιλιάν Εμπαπέ, από τότε που ο Γάλλος ήταν ποδοσφαιριστής της Μονακό. Ωστόσο η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν η ομάδα που τελικά κατάφερε να τον «αρπάξει» το καλοκαίρι του 2017, με τους «μερένχες» να συνεχίζουν να εξετάζουν το ενδεχόμενο απόκτησής του.

Παρά το γεγονός πως ο Γάλλος είναι σημείο αναφοράς στους Παριζιάνους και έχει κερδίσει τα πάντα στη Γαλλία, οι ευρωπαϊκές αποτυχίες διαδέχονται η μια την άλλη. Αυτό οδήγησε τον Εμπαπέ να κάνει μια αμφιλεγόμενη δήλωση λέγοντας το 2019 «είναι η ώρα να πάρω περισσότερες ευθύνες, είτε αυτό θα γίνει στην Παρί είτε αλλού». Δεδομένου ότι το συμβόλαιο του λήγει σε 2 χρόνια και δεν έχει ανανεωθεί ακόμα, η Ρεάλ έχει βάσιμες ελπίδες απόκτησής του Γάλλου σούπερ σταρ. Αυτά τα σενάρια κλήθηκαν να σχολιάσουν ο Φάμπιο Καναβάρο και ο Ουνάι Έμερι.

«Η Ρεάλ μπορεί να προσφέρει πράγματα που η Παρί δεν μπορεί»

«Είναι φυσιολογικό να θέλει τον Κιλιάν η Ρεάλ», σχολίασε ο άλλοτε παίκτης των Μαδριλένων και νυν προπονητής της Γκουανκγτζού Εβεργκράντε, Φάμπιο Καναβάρο. «Η Ρεάλ χρειάζεται παίκτες όπως ο Εμπαπέ οι οποίοι θα προχωρήσουν στα βήμματ ατου Κριστιάνο Ρονάλντο. Ωστόσο στην Ισπανία πρέπει να σκεφτούν πως η Παρί δεν έχει ανάγκη τα χρήματα. Επίσης είναι φιλόδοξοι και πιστεύουν πως μπορούν να κατακτήσουν το Τσάμπιονς Λιγκ» σχολίασε ο πρωταθλητής κόσμου του 2006 με την Ιταλία.

Το λόγο πήρε και ο άνθρωπος που έκανε τον Εμπαπέ κάτοικο του «Πάρκ Ντε Πρενς, Ουνάι Έμερι. «Φυσικά και έχει την ικανότητα να αφήσει εποχή στη Μαδρίτη» σχολίασε αμέσως ο πρώην προπονητής του Γάλλου σούπερ σταρ. «Αν επιστρέψω στην Ισπανία θα ήθελα να τον δω ξανά στα γήπεδα της. Πιστεύω πως υπάρχουν κάποια πράγματα στην Παρί που θα του δώσουν αυτά που χρειάζεται, αλλά και κάποια που ίσως να μην το κάνουν. Όμως θεωρώ πως η Ρεάλ μπορεί να του προσφέρει κάποια πράγματα, τα οποία είναι αδύνατο να του παρέχουν στο Παρίσι».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version