Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ιδιαίτερα «αλμυρός» ο Βιδάλ για Ίντερ
Ίντερ

Ιδιαίτερα «αλμυρός» ο Βιδάλ για Ίντερ

Από τεράστιες ως... παράλογες θα μπορούσαν να θεωρηθούν οι απαιτήσεις του Αρτούρο Βιδάλ από την Ίντερ

13.05.2020 | 19:37

«Σκόπελος» στις διαπραγματεύσεις της Ίντερ με τον Αρτούρο Βιδάλ φαίνεται πως είναι οι οικονομικές απαιτήσεις του έμπειρου μέσου.

Ο Χιλιανός ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Κίκε Σετιέν και τη Μπαρτσελόνα, είναι ένα βήμα μακριά από την έξοδο του από το «Καμπ Νου». Η Ίντερ δεν έχει κρύψει το ενδιαφέρον της για τον Χιλιανό μέσο, καθώς ο Αντόνιο Κόντε είχε επικοινωνία με τον ίδιο τον παίκτη τις τελευταίες εβδομάδες.

Θέλουν και οι δύο αλλά ο Βιδάλ ζητάει πολλά

Ο πολύπειρος διεθνής μέσος με θητεία σε Κόλο-Κόλο, Μπάγερ Λεβερκούζεν, Γιουβέντους και Μπάγερν Μονάχου, ενδιαφέρεται ιδιαίτερα να μετακομίσει στο Μιλάνο, δεδομένου του μειωμένου αγωνιστικού χρόνου του στη Βαρκελώνη.

Ωστόσο οι αποδοχές που ζητάει ξεπερνούν κατά πολύ τις οικονομικές δυνατότητες της ομάδας, καθώς ο υψηλότερα αμειβόμενος παίκτης είναι ο Ρομέλου Λουκάκου με 12 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος. Κάτι τέτοιο θέτει τα 13 εκατομμύρια (!) που ζητάει ο Βιδάλ ως… παράλογα, αν αναλογιστεί κάποιος την ποδοσφαιρική αξία που έχει πλέον στα 33 του χρόνια.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version