ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ

“Γλυκοκοιτάζει” τον Λενγκλέ η Ίντερ

Τον Λενγκλέ έχει ξεχωρίσει ο Κόντε για την ενίσχυση της άμυνας του και προσφέρει στη Μπαρτσα ένα παίκτη που θέλει πολύ- και δεν τον λένε Λαουτάρο Μαρτίνες.

“Γλυκοκοιτάζει” τον Λενγκλέ η Ίντερ

Σε διαρκή επαφή βρίσκονται οι διοικήσεις των Ίντερ και Μπαρτσελόνα. Στις συζητήσεις τους το όνομα που “παίζε騔 πιο πολύ είναι αυτό του Λαουτάρο Μαρτίνες, αλλά ο Κόντε θέλει να φέρει στο τραπέζι και αυτό του Κλεμέν Λενγκλέ.

Ο Γάλλος αμυντικός αρέσει πολύ στον τεχνικό των “νερατζούρι” και επιθυμεί την απόκτησή του. Είναι διατεθειμένος να χρησιμοποιήσει τα… μεγάλα μέσα. Λενγκλέ

Ο ρόλος του Μίλαν Σκρίνιαρ στο ντιλ

Ο Σλοβάκος άσος είναι ένας παίκτης που θέλουν οι Καταλανοί. Τον έχουν ζητήσει πολλές φορές στο παρελθόν από την ιταλική ομάδα. Άλλες τόσες όμως εισέπραξαν αρνητική απάντηση. Φαίνεται όμως πως πλέον η κατάσταση είναι διαφορετική. Ο Σκρίνιαρ θέλει να δοκιμάσει τις δυνατότητες του σε μία κορυφαία ομάδα και για πρώτη φορά δείχνει κάποιες τάσεις φυγής.

Ο Κόντε που βλέπει τις προθέσεις του παίκτη κοιτάζει να επωφεληθεί όσο μπορεί. Σκοπεύει λοιπόν να προτείνει στην Μπαρτσελόνα ένα ντιλ που θα συμπεριλαμβάνει τους δύο αμυντικούς τους. Δηλαδή μία ανταλλαγή που θα στείλει τον Λενγκλέ στο Μιλάνο και θα δώσει στους “μπλαουγκράνα” έναν παίκτη τον οποίο έχει ζητήσει πολλάκις στο παρελθόν.

Βέβαια, ο Γάλλος διεθνής έχει προσαρμοστεί πολύ καλά στο Καμπ Νου και δεν αποκλείεται ο Σετιέν να μην δεχθεί να τον παραχωρήσει. Άλλωστε, έχει ανεβάσει κατακόρυφα την αξία του και πλέον είναι ακριβώς στα ίδια επίπεδα. Οπότε ο τεχνικός του συλλόγου ίσως έχει αμφιβολίες για το εάν θα πρέπει να χαλάσει τη χημεία του Λενγκλέ με τον Πικέ για να φέρει τον Σκρίνιαρ.

Η τελική του απόφαση όμως ίσως εξαρτηθεί από το “ρευστό” που ενδεχομένως να ρίξει η Ίντερ στο τραπέζι των συζητήσεων. Εάν είναι πρόθυμη να προσφέρει και κάποιο χρηματικό ποσό στην Μπαρτσελόνα, τότε ίσως διευκολυνθεί η συμφωνία. Τα λεφτά αυτά θα πάνε στο μπάτζετ του Σετιέν ώστε να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης του, ενώ παράλληλα η άμυνα του δεν θα πέσει ποιότητα. Βέβαια, κατά πόσο είναι διατεθειμένη να το κάνει αυτό η Ίντερ παραμένει να φανεί. Άλλωστε, οι δύο ομάδες θα συνεχίσουν να συνομιλούν για πολλά από τα αστέρια τους.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ