Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έριξε «6αρα» η Λίβερπουλ και έδειξε πανέτοιμη για την Πρέμιερ Λιγκ!
Λίβερπουλ

Έριξε «6αρα» η Λίβερπουλ και έδειξε πανέτοιμη για την Πρέμιερ Λιγκ!

Η Λίβερπουλ διέλυσε με 6-0 την Μπλάκμπερν σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Άνφιλντ!

11.06.2020 | 19:29

Η Λίβερπουλ είναι αν μη τι άλλο μια από τις ομάδες που περιμένουν πως και πως την επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης στην Πρέμιερ Λιγκ! Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ βρισκόταν μια ανάσα από την μαθηματική κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ μετά από πολλά χρόνια, ωστόσο η πανδημία τους… φρέναρε τα σχέδια. Για αρκετές εβδομάδες υπήρχαν αρκετά σενάρια που ήθελαν την σεζόν να διακόπτεται, χωρίς την στέψη πρωταθλητή. Αυτό δεν ήθελα ούτε καν να το σκέφτονται στο Λίβερπουλ…

Ωστόσο, πλέον βρέθηκε λύση και η επανέναρξη της Πρέμιερ Λιγκ είναι οριστική. Στις 17 Ιουνίου θα γίνει… η σέντρα! Ήδη αρκετές ομάδες έχουν ξεκινήσει και δίνουν φιλικές αναμετρήσεις προκειμένου να βρουν ρυθμό.

Η Λίβερπουλ φιλοξένησε στο Άνφιλντ την Μπλάκμπερν και την φιλοδώρησε με έξι γκολ, δείχνοντας πανέτοιμη και.. διαψασμένη!

Το σκορ για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ άνοιξε ο Μανέ, ενώ ο Κειτά έκανε το 2-0.  Το 3-0 για τους γηπεδούχους γράφτηκε από τον Μιναμίνο, ενώ ο Μάτιπ στο 67′ έκανε το 4-0. Κι-Τζάνα και Κλάρκσον διαμόρφωσαν το τελικό 4-0 για τους reds.

Να θυμίσουμε πως η Λίβερπουλ θα αντιμετωπίσει την Έβερτον στις 21 του Ιουνίου. Πάντως ο προπονητής των πρωτοπόρων της Πρέμιερ Λιγκ δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την όρεξη που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version