Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ζανιόλο: Γερό “μπάσιμο” της Γιουβέντους!
Γιουβέντους

Ζανιόλο: Γερό “μπάσιμο” της Γιουβέντους!

Έτοιμη να καταθέσει μεγάλη πρόταση για τον Ζανιόλο είναι η Γιουβέντους που θέλει να προλάβει την Ίντερ και να πάρει στο Τορίνο τον ποδοσφαιριστή.

11.06.2020 | 15:50

Μπορεί να μην έχει συνέλθει καν από τη ρήξη χιαστών που υπέστη πριν λίγους μήνες, ο Νικολό Ζανιόλο όμως, είναι περιζήτητος. Μετά την Ίντερ και η Γιουβέντους ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Γιουβέντους ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ζανιόλο από τη Ρόμα και η ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσα, μολονότι αρχικά δεν ήθελε να τον παραχωρήσει, το σκέφτεται, πλέον, σοβαρά. Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει είναι μεγάλα και χρειάζεται ρευστό. Ειδικά μετά τον κορωνοϊό η κατάσταση είναι χειρότερη.

Ο 21χρονος διεθνής μέσος, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2018 από την Ιντερ ως αντάλλαγμα στην παραχώρηση του Ράντζα Ναϊνγκολάν, εντυπωσίασε και με τις φετινές εμφανίσεις του, προκαλώντας το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων. Ο Ζανιόλο είναι ένας ιδιαίτερα σύγχρονος ποδοσφαιριστής με σπουαίο ταλέντο. Κάνει πολλά και μπορεί να καλύψει παραπάνω από μία θέσεις στο γήπεδο. Μάλιστα, αν δεν είχε τον τραυματισμό, αυτή τη στιγμή θα μιλούσαμε με άλλους οικονομικούς όρους.

Μεγάλη η πρόταση

Σύμφωνα με το «Calciomercato» η πρωταθλήτρια Ιταλίας ήδη έχει έρθει σ’ επαφή με τον μάνατζερ του διεθνή άσου. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να καταθέσει πρόταση 50 εκατ. ευρώ για να πάρει από τη Ρόμα τα δικαιώματα του. Αν αυτό συμβεί, πολύ δύσκολα οι Ρωμαίοι θα βάλουν εμπόδιο στην μεταγραφή.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version