Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Αντόνιο έβαλε ταφόπλακα στα – όποια – όνειρα της Λίβερπουλ (vid)
Λίβερπουλ

Ο Αντόνιο έβαλε ταφόπλακα στα – όποια – όνειρα της Λίβερπουλ (vid)

Η Γουέστ Χαμ έκανε εύκολη τη ζωή των Άρσεναλ και Σίτι. Έβγαλε την Λίβερπουλ (2-2) οριστικά εκτός κούρσας για το πρωτάθλημα.

27.04.2024 | 16:27

H Λίβερπουλ βγαίνει μια για πάντα από το παιχνίδι του τίτλου! Οι «Κόκκινοι» πέταξαν ακόμη δύο πολύτιμους βαθμούς και βλέπουν τις πιθανότητες για το πρωτάθλημα να μηδενίζονται. 2-2 με τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο με τον Αντόνιο στο 77′ να βάζει οριστικό τέλος στην ομάδα του Κλοπ και στα όνειρα για την κούπα της Premier League.

To ματς

Η ήττα από την Έβερτον πριν από μερικά 24ωρα ουσιαστικά έκανε πολύ δύσκολα τα πράγματα στη Λίβερπουλ και τη διεκδίκηση του τίτλου του πρωταθλητή. Οι «Κόκκινοι» παρόλα αυτά μην έχοντας χρόνο για σκέψη το μεσημέρι του Σαββάτου ρίχτηκαν ξανά στη μάχη πηγαίνοντας αυτή τη φορά στο Λονδίνο και στην έδρα της Γουέστ Χαμ. Τα «Σφυριά» υποδέχθηκαν τους «Κόκκινους» στα πλαίσια της 35ης αγωνιστικής της Premier League.

Εξαρχής έμοιαζε με ένα ανοιχτό παιχνίδι σε κάθε αποτέλεσμα με ελαφρύ προβάδισμα σαφώς για τη Λίβερπουλ. Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες έπαιξαν αρκετά ανοιχτά. Οι γηπεδούχοι με τους Πακετά και Μπόουεν ως κύριους εκφραστές των επιθέσεων. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι με τον Λουίζ Ντίαζ απουσία Σαλάχ να αναλαμβάνει κατά κύριο λόγο τις επιθέσεις της ομάδας του. Οι δύο άμυνες είχαν αρκετή δουλειά στο πρώτο 45λεπτο. Όλες οι προσπάθειες ωστόσο αντιμετωπίστηκαν με επιτυχία εκτός από αυτή του 43ου λεπτού. Πρωταγωνιστής αυτής ο Μπόουεν από πλευράς γηπεδούχων. Ο επιθετικός της Γουέστ Χαμ βρέθηκε στην καρδιά της μεγάλης περιοχής της Λίβερπουλ, πήρε τη κεφαλιά και παραβίασε την εστία του Άλισον. Έκανε το 1-0 και έστειλε την ομάδα του προηγούμενη στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Στην επανάληψη, οι φωνές του Γιούργκεν Κλοπ στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ έπιασαν αμέσως τόπο. Και αυτό διότι στο 47′ οι «Κόκκινοι» βρήκαν την ευκαιρία τους και με τον Ρόμπερτσον έφεραν το παιχνίδι στα ίσια. Το τέρμα του Σκωτσέζου έφερε νέα δεδομένα στο παιχνίδι και απομάκρυνε μεγάλο βάρος από τις πλάτες των φιλοξενούμενων. Η Λίβερπουλ είχε μπροστά της σχεδόν ένα ημίχρονο για να φέρει τελείως το παιχνίδι στα μέτρα της και να πάρει το «τρίποντο».

Η πίεση της Λίβερπουλ στα καρέ του Αρεολά αυξήθηκε στα επόμενα λεπτά. Η ομάδα του Κλοπ πίεσε κι άλλο και μη χάνοντας χρόνο μπόρεσε να κάνει το 2-1 λίγο πριν τα μισά του δευτέρου μέρους. Ο Σούτσεκ άθελά του έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του μετά από εκτέλεση κόρνερ των «Κόκκινων». Το 2-1 δημιούργησε μια νέα συνθήκη στον αγώνα. η Λίβερπουλ είχε τις ευκαιρίες της να αυξήσει το σκορ όμως για κακή της τύχη η άμυνά της για μια ακόμη φορά την πλήγωσε. Στο 77′ ο Αντόνιο βρέθηκε ανάμεσα στα δύο στόπερ και με εκπληκτική κεφαλιά έφερε ξανά το ματς στα ίσια (2-2). Το παιχνίδι μπαίνοντας στα τελευταία λεπτά άνοιξε πολύ και έμοιαζε ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα.

Τελικά όμως όσες φάσεις και να δημιουργήθηκαν από τις δύο ομάδες, καμία δε βρήκε τον στόχο. Τελικό αποτέλεσμα, 2-2!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version