Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αφοπλιστικός Τεν Χαγκ: «ΟΥΤΕ του χρόνου πάμε για πρωτάθλημα!»
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Αφοπλιστικός Τεν Χαγκ: «ΟΥΤΕ του χρόνου πάμε για πρωτάθλημα!»

O Έρικ Τεν Χαγκ μίλησε για τα πλάνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη νέα σεζόν και αν μπορεί να κοντράρει για το πρωτάθλημα!

27.04.2024 | 16:20

Ο Έρικ Τεν Χαγκ πολλές φορές στην Αγγλία έχει γίνει θέμα με όλα όσα έχει πει. Κυρίως εξαιτίας αυτών, παρά των όσον έχει κάνει. Ο Ολλανδός τεχνικός στη δεύτερη σεζόν του στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είδε τα πράγματα να πηγαίνουν χειρότερα αντί για καλύτερα.

Ο σύλλογος είναι εκτός τετράδας και αυτό πολύ δύσκολα μπορεί να αλλάξει με τις αγωνιστικές που έχουν απομείνει στην Premier League. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό που προβληματίζει τόσο τον ίδιο όσο και τον κόσμο του συλλόγου. Είναι κυρίως η εικόνα των ποδοσφαιριστών.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ μίλησε για το πόσο πρέπει να δουλέψουν όλοι, ώστε οι «κόκκινοι διάβολοι» να ανέβουν επίπεδο και γενικότερα να επιστρέψουν στον δρόμο των επιτυχιών. Όμως, ακόμη και τότε δεν θα μπορούν να κοντράρουν τις ομάδες που πάνε σταθερά και κάθε χρόνο για πρωτάθλημα. Τουλάχιστον αυτό πιστεύει ο Ολλανδός προπονητής.

Μάλιστα, επισήμανε ότι πρέπει να γίνουν στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού πολλές και σημαντικές κινήσεις, ώστε να μειωθεί το κενό που υπάρχει με ομάδες όπως είναι η Μάντσεστερ Σίτι και η Άρσεναλ, αλλά και η Λίβερπουλ. Ακόμη και τότε, όμως, είναι πολύ δύσκολο να δει και να φανταστεί την επόμενη κιόλας αγωνιστική χρονιά τη Γιουνάιτεντ να πηγαίνει για πρωτάθλημα!

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Έρικ Τεν Χαγκ:

«Δεν νομίζω ότι μπορούμε, αντικειμενικά, να πάμε την επόμενη χρονιά για το πρωτάθλημα. Ακόμα και όταν έχουμε όλους τους παίκτες μας διαθέσιμους παλεύουμε για να κατακτήσουμε μία θέση στην πρώτη τετράδα. Ωστόσο, αν κάνουμε πολλές και καλές μεταγραφές μπορούμε να μειώσουμε την απόσταση που υπάρχει με τις άλλες ομάδες.

Τότε πιστεύω θα είμαστε σε καλύτερη θέση από αυτή που βρισκόμαστε σήμερα. Πρέπει να γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί σε σημαντικές θέσεις και γενικότερα να έχουμε μεγαλύτερο και καλύτερο βάθος στο ρόστερ μας. Μόνο έτσι μπορεί η ομάδα να κάνει βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση», τα λόγια του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version