Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σιγά μην… έσκαγε ο Γκουαρντιόλα! Βρήκε τον επόμενο “Σανέ”!
Μάντσεστερ Σίτι

Σιγά μην… έσκαγε ο Γκουαρντιόλα! Βρήκε τον επόμενο “Σανέ”!

Όπως όλα δείχνουν στη Μάντσεστερ Σίτι έχουν ήδη βρει τον παίκτη που θα κληθεί να αναπληρώσει το επερχόμενο κενό του Λερόι Σανέ.

20.06.2020 | 13:24

Το ξέραμε εδώ και καιρό. Πλέον είναι επίσημο. Ο Λερόι Σανέ δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα με δηλώσεις του το απόγευμα της Παρασκευής (19/6) το έκανε γνωστό. Οι “πολίτες” είχαν επαφές με τον Γερμανό εξτρέμ, προκειμένου να ανανεώσουν τη συνεργασία τους. Ωστόσο, αυτές δεν προχώρησαν.

Όχι γιατί οι προφορές τους δεν ήταν τόσο καλές. Αλλά γιατί το μυαλό του έμπειρου ποδοσφαιριστή ήταν… αλλού. Όπως αναφέρουν πολλά διεθνή ΜΜΕ ο Σανέ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Μπάγερν Μονάχου. Κάτι που σημαίνει, αν δεν αλλάξει κάτι στο μέλλον, ότι μέσα στους επόμενους μήνες θα γίνει Βαυαρός και με τη βόυλα.

Παρόλα αυτά πρέπει να τα βρουν πρώτα μεταξύ τους οι δύο ομάδες. Μην ξεχνάμε πως ο ταλαντούχος επιθετικός έχει συμβόλαιο με τους Άγγλους που τον δεσμεύει μαζί τους ως το επόμενο καλοκαίρι. Σε περίπτωση που η Μπάγερν θέλει να περιμένει ή δεν τα βρει με τη διοίκηση της Σίτι, τότε του χρόνου τέτοια εποχή θα μπορεί να κάνει δικό της τον Σανέ χωρίς να δώσει στους “πολίτες” ούτε μία λίρα!

Αυτός θα είναι ο επόμενος… Σανέ στη Σίτι!

Όπως ήταν λογικό και επόμενο οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Σίτι δεν θα καθόντουσαν με σταυρωμένα τα χέρια. Ειδικά τώρα που έχουμε μπει στο καλοκαίρι. Ήδη τα πρώτα σενάρια για τους παίκτες που είναι στη μεταγραφική τους λίστα, ώστε να αντικαταστήσουν το κενό που θα αφήσει ο Λερόι Σανέ, ξεκίνησαν.

Ένα από αυτά θέλει τον Λέον Μπέιλι της Μπάγερ Λεβερκούζεν να έχει κάνει… κλικ στον Πεπ Γκουαρντιόλα. Άλλωστε και ο Σανέ από τη Σάλκε αποκτήθηκε και δεν είχε κανένα πρόβλημα προσαρμογής στην Αγγλία. Οπότε δεν θα πρέπει να μας κάνει εντύπωση αν και εφόσον οι άνθρωποι της αγγλικής ομάδας αποφασίσουν να τα “σκάσουν” να το κάνουν για έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Μπέιλι.

Άλλωστε είναι ένας παίκτης που έχει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, αγωνίζεται στα άκρα, είναι ταχύς και σίγουρα δίπλα στον Γκουαρντιόλα μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερος. Και όλα αυτά χωρίς να ζητάνε οι Γερμανοί τον… ουρανό με τ’άστρα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version