ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Κέντρο για όλα τα… γούστα αυτό της Γιουβέντους!

Κάτι παραπάνω από πλήρες θα είναι το κέντρο της Γιουβέντους για τη νέα σεζόν, μετά και τη μεταγραφή του Αρτούρ στους "μπιανκονέρι".

Κέντρο για όλα τα… γούστα αυτό της Γιουβέντους!

Η Γιουβέντους τα βρίσκει σκούρα στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Όμως, στην Ιταλία κάνει… πλάκα. Εντός των συνόρων η “Μεγάλη Κυρία” δεν έχει αντίπαλο. Ψάχνει, αλλά δεν βρίσκει. Μόνο ο… κακός της εαυτός μπορεί να την σαμποτάρει. Κανείς άλλος. Τουλάχιστον για την ώρα.

Φέτος η Ίντερ μπήκε δυναμικά στο πρωτάθλημα. Αλλά από ένα σημείο και έπειτα οι “νερατζούρι” έριξαν στροφές. Ήρθε η κούραση και κατά συνέπεια και οι “γκέλες”. Η πίεση του πρωταθλητισμού δεν είναι εύκολη στην πράξη, παρά μόνο στα λόγια.

Καλώς ή κακώς στο Τορίνο έχουν μάθει να ζουν με αυτή. Γι’ αυτό το λόγο και από τώρα ψάχνουν τους παίκτες και σκέφτονται ποιες κινήσεις θα πρέπει να κάνουν, ώστε να παραμείνουν στην κορυφή της Σέριε Α. Η αγωνιστική χρονιά δεν έχει ακόμη τελειώσει. Αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους Ιταλούς να προχωρήσουν στην πρώτη τους μεταγραφική κίνηση. Εκείνη του Αρτούρ από την Μπαρτσελόνα, χάνοντας όμως τον Μιραλέμ Πιάνιτς που έκανε το αντίθετο δρομολόγιο. Ακόμη πιο δυνατό το κέντρο της Γιουβέντους!

Ακόμη πιο δυνατό το κέντρο της Γιουβέντους!

Στην Ιταλία λένε πως “η επίθεση φέρνει τον κόσμο στο γήπεδο και η άμυνα τους τίτλους”. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στη Γιουβέντους ξέρουν και από τα δύο. Από τη μέση και μπροστά η “Μεγάλη Κυρία” είναι σκέτη… φωτιά. Και πως να μην είναι όταν εκεί δεσπόζει ο Κριστιάνο Ρονάλντο που δεν σταματάει να σκοράρει;

Ωστόσο, και πίσω μόνο άσχημα δεν πάνε. Οπότε έχει κάποιο αδύναμο σημείο η ομάδα του Τορίνου; Στα χαρτιά όχι. Μάλιστα, αν κοιτάξει κανείς το ρόστερ της θα δει πως το… κρυφό της χαρτί είναι το κέντρο και η δύναμη που αυτό δίνει.

Δεν είναι μόνο η ποιότητα. Είναι και η ποσότητα. Είναι οι επιλογές που έχει ο Μαουρίτσιο Σάρι με τους ποδοσφαιριστές στα χέρια του να είναι είναι έμπειροι, αλλά και ποιοτικοί στο παιχνίδι τους. Έχουμε και λέμε. Σάμι Κεντίρα, Μπλαζ Ματουϊντί, Άαρον Ράμσεϊ, Αντριέν Ραμπιό και Ροντρίγκο Μπεντανκούρ.

Σε αυτούς που ήδη γράψαμε προσθέστε και το όνομα του Αρτούρ. Κέντρο λοιπόν για… πολλά γούστα έχουν φτιάξει οι πρωταθλητές Ιταλίας και δεν αποκλείεται μέσα στο καλοκαίρι να το κάνουν ακόμη καλύτερο με κάποια μεταγραφή.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ