Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έστησε πάρτι για τη μεταγραφή του ο Πιάνιτς! (vid)
Video Hμέρας

Έστησε πάρτι για τη μεταγραφή του ο Πιάνιτς! (vid)

Δεν μπορεί να μετριάσει τη χαρά του ο Μιραλέμ Πιάνιτς, ο οποίος έστησε ένα παρτάκι για να γιορτάσει τη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα.

02.07.2020 | 10:40

Ένα όνειρο ζωής γίνεται πραγματικότητα για τον Βόσνιο μέσο. Ο Πιάνιτς σε λίγους μήνες θα είναι μέλος της Μπαρτσελόνα και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο παίκτης είναι κάτι παραπάνω από χαρούμενος.

Το έχει ήδη δηλώσει και ο ίδιος. Είναι πολύ περήφανος και ανυπομονεί να φορέσει τα “μπλαουγκράνα”. Όμως, ο διεθνής άσος θέλησε να μοιραστεί και με τους δικούς του ανθρώπους τα συναισθήματά του. Διοργάνωσε λοιπόν ένα πάρτι με ζωντανή μουσική και νταούλια για να γιορτάσει την επιτυχία του.

Συναισθηματικά φορτισμένος ο Πιάνιτς

Ο κόσμος γουστάρει παίκτες που θέλουν να φοράνε τη φανέλα της ομάδας τους. Ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα ματώσουν γι’ αυτή, καθώς τη σέβονται ή και την αγαπάνε. Ένα φαινόμενο που σπανίζει πλέον στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, με τους παίκτες να κατηγορούνται συχνά για έλλειψη πάθους και ότι γίνονται μισθοφόροι.

Ο Βόσνιος όμως δείχνει πως δεν είναι τέτοιος. Του έχουν προσάψει πολλά και ήδη δέχεται μεγάλη αμφισβήτηση από τους Καταλανούς. Αυτό όμως που δείχνει ο ίδιος, έστω και μέσω αυτού του βίντεο είναι πως είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει στόχους και φιλοδοξίες. Θέλει να πετύχει πράγματα μέσα στο γήπεδο. Για τον λόγο αυτό φαίνεται στο βίντεο να ξεσπάει σε κλάματα κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών του.

Δεν ξέρουμε εάν έχει την Μπαρτσελόνα μέσα στην καρδιά του. Άλλωστε βγήκαν στην επιφάνεια δηλώσεις του που κάνουν λόγο για την αγάπη του από παιδί για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Δείχνει όμως πως θα σεβαστεί τους “μπλαουγκράνα” και θα τα δώσει όλα για τη φανέλα της ομάδας.

Σίγουρα οι οπαδοί έχουν -και θα συνεχίσουν- να αμφισβητούν το πόσο μπορεί να αλλάξει επίπεδο την ομάδα η μεταγραφή του 31χρονου. Όμως, μετά από αυτό το βίντεο δεν μπορούν να έχουν ενδοιασμούς για τη θέληση του Πιάνιτς για να διακριθεί στο “Καμπ Νου”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version