ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ

Αλλάζουν τα δεδομένα για Λαουτάρο, νέα συμφωνία με την Ίντερ!

Η Ίντερ έκανε την δικιά της αντεπίθεση και προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Λαουτάρο, με σαφώς καλύτερες οικονομικές απολαβές!

Αλλάζουν τα δεδομένα για Λαουτάρο, νέα συμφωνία με την Ίντερ!

Ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ είναι αν μη τι άλλο ένας ποδοσφαιριστής που έχει κλέψει τα φώτα της δημοσιότητας με τις εκπληκτικές του εμφανίσεις με την φανέλα της Ίντερ. Ο Αργεντινός επιθετικός έκανε μια φοβερή σεζόν φέτος και έχει ήδη σημειώσει 12 γκολ σε 27 αναμετρήσεις στην Σέριε Α.

Ο νεαρός άσος έχει συμβόλαιο με τους Μιλανέζους μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Ωστόσο, εδώ και καιρό βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Μπαρτσελόνα. Μάλιστα, φαίνεται πως ο ίδιος τα έχει βρει σε όλα με τους Μπλαουγκράνα, προκειμένου να μετακομίσει στην Βερκελώνη.

Ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Ίντερ και Μπαρτσελόνα, δεν έχουν καρποφορήσει. Είναι γνωστό πως οι νερατζούρι ζητούν 111 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσουν τον Αργεντινό επιθετικό. Ποσό όμως που δύσκολα θα δώσουν οι Καταλανοί, οι οποίοι και πιέζουν.

Αυτήν την στιγμή στην Μπαρτσελόνα όμως έχουν εστιάσει στο πρωτάθλημα, με την ομάδα να βρίσκεται στο -4 από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης. Υπάρχει μεγάλη ανησυχία στις τάξεις της Μπαρτσελόνα και τα μεταγραφικά έχουν μπει ε δεύτερη μοίρα. Λαουτάρο

Έτσι η Ίντερ εκμεταλλεύτηκε την… παύση που έκαναν οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα. Συγκεκριμένα, εδώ και λίγες μέρες βρίσκονται σε συζητήσεις με την πλευρά του Λαουτάρο, προκειμένου να επεκταθεί το υπάρχον συμβόλαιο του, προσφέροντας βελτιωμένες οικονομικές απολαβές.

Όπως αποκαλύπτουν Μέσα από την Ιταλία, οι Μιλανέζοι θέλουν να διπλασιάσουν τις απολαβές του Αργεντινού, από τα 2.5 εκατ. ευρώ, να λαμβάνει 5 εκατ. ευρώ ετησίως! Ενώ το νέο συμβόλαιο που του προτείνουν θα έχει ισχύ μέχρι και το 2025.

Ο Λαουτάρο είναι θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο. Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει το τι θα γίνει με το ζήτημα της ρήτρας αποδέσμευσης. Όλα δείχνουν πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει και η οριστική συμφωνία, κάτι που θα… δυσκολέψει ακόμα περισσότερο τις προσπάθειες των Καταλανών να φέρουν τον 22χρονο στο Καμπ Νόου!

Σίγουρα, ο Αργεντινός επιθετικός βλέπει πως δυναμώνει ακόμα περισσότερο η Ίντερ, που στοχεύει στην κατάκτηση του τίτλου.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ