Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αγοράζει Έμερσον για να… τον πουλήσει η Μπαρτσελόνα
Home Page

Αγοράζει Έμερσον για να… τον πουλήσει η Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα αγοράζει τον Έμερσον από τη Ρεάλ Μπέτις για να τον πουλήσει άμεσα σε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ.

08.07.2020 | 20:26

Η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να αποκτήσει τα δικαιώματα του Έμερσον Ρουαγιάλ, αμυντικού της Ρεάλ Μπέτις. Αυτό βέβαια γίνεται όχι για να ενισχύσει την άμυνά της αλλά για να τον πουλήσει. Πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή για τον οποίο οι Καταλανοί έδωσαν κοντά στα 12,7 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει.

Ο Έμερσον όμως δεν ανήκει εξ ολοκλήρου στην Μπάρτσα διότι η Μπέτις κατέχει το 50% του ποδοσφαιριστή. Αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στη Μπέτις. Το ντιλ έλεγε πως το καλοκαίρι του 2021 η Μπαρτσελόνα θα έδινε ακόμα 6 εκ. ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Το σενάριο όμως άλλαξε και στη Καταλονία θέλουν να τον αποκτήσουν από φέτος. Όχι όμως για την αμυντική γραμμή της ομάδας. Θέλουν να αποκτήσουν τα πλήρη δικαιώματα του παίκτη ώστε να τον πουλήσουν σε άλλη ομάδα. Το ρεπορτάζ κάνει λόγο για ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ. 

Πουλάει για να επιβιώσει η Μπαρτσελόνα

Ήδη ομάδες όπως οι Έβερτον, η Νιούκαστλ και η Γουέστ Χαμ έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του αμυντικού. Το αν θα πραγματοποιηθεί η μεταγραφή θα εξαρτηθεί από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Στη Μπέτις είναι διατεθημένοι να τον κρατήσουν με κάθε τίμημα. Στη Βαρκελώνη όμως έχουν τον πρώτο λόγο και δύσκολα μπορεί κάποιος να αρνηθεί σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version