Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σόλσκιερ: «Πήραμε τίτλο; Δεν έχουμε καταφέρει τίποτα»
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σόλσκιερ: «Πήραμε τίτλο; Δεν έχουμε καταφέρει τίποτα»

Ο Σόλσκιερ θεωρεί πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει καταφέρει και κάτι... σπουδαίο. Ευχαρίστησε την διοίκηση για την στήριξη και έβαλε ως στόχο την κατάκτηση τίτλων!

13.07.2020 | 14:09

Σίγουρα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ αυτήν την στιγμή. Οι κόκκινοι διάβολοι έχουν επιστρέψει κεφάτοι μετά την επανέναρξη της Πρέμιερ Λιγκ και δείχνουν να έχουν θέσει ως στόχο το να τερματίσουν στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος, προκειμένου να δώσουν το παρών στο νέο Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Σόλσκιερ έχει σημειώσει τέσσερις σερί νίκες και πλέον είναι στο -1 από την πρώτη τετράδα.

Σίγουρα, μετά και την απόκτηση του Μπρούνο Φερνάντεζ, η Γιουνάιτεντ έχει ανεβεί… επίπεδο. Κάτι που φαίνεται και στον αγωνιστικό χώρο. Η αισιοδοξία και τα χαμόγελα έχουν επιστρέψει μετά από αρκετό καιρό, τόσο εντός όσο και εκτός του συλλόγου. Οι φίλοι της ομάδας έχουν ενθουσιαστεί, κάτι που φαίνεται και από τα σχόλια τους στα social media.

Παρ’όλα αυτά ο τεχνικός της Μάντσεστερ (Σόλσκιερ),  θεωρεί πως ακόμα δεν έχει καταφέρει κάτι σπουδαίο η ομάδα του. Μάλιστα, υποστήριξε πως όταν έρθουν οι τίτλοι, τότε θα μπορούν να υπερηφανεύονται για τα όσα έχουν καταφέρει.

«Σίγουρα, όσο έρχονται τα θετικά αποτελέσματα και όσο βλέπεις μια αγωνιστική άνοδο, τότε μπορείς να είσαι χαρούμενος. Πρέπει να συνεχίσουμε αυτό το σερί αν θέλουμε να πετύχουμε στο τέλος τον στόχο μας. Τώρα, δεν έχουμε καταφέρει τίποτα ακόμα. Δεν έχουμε κερδίσει κάποιον τίτλο. Αλλά υπάρχει μια βελτίωση στην ομάδα και αυτό είναι πολύ καλό. Πρέπει να συνεχίσουμε και στο τέλος θα πετύχουμε», τόνισε στο Sky Sports.

«Δεν πρέπει να κοιτάς πάντα τα αποτελέσματα, μερικές φορές δεν είναι και τόσο δίκαιο αυτό. Κάποιες φορές δεν παίρνεις το αποτέλεσμα που δικαιούσαι στο ποδόσφαιρο. Αν συνεχίσουμε όμως, θα δημιουργήσουμε μια Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που όλοι θέλουμε», είπε.

«Περάσαμε μερικές δύσκολες καταστάσεις, ειδικά στο ξεκίνημα της σεζόν. Όμως όλοι στο κλαμπ πίστεψαν σε εμάς και μας στήριξαν. Ήταν δίπλα μας γιατί τους άρεσε ο τρόπος που δουλεύαμε. Μας επέτρεψαν να πάρουμε κάποιες αποφάσεις, γιατί ήξεραν το τι ζητάμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νορβηγός τεχνικός.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version