ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Στον αέρα το μέλλον του Ζλάταν στο Μιλάνο

Η σεζόν οδεύει στο τέλος και ουδείς για την ώρα μπορεί να πει με σιγουριά πως ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της Μίλαν.

Στον αέρα το μέλλον του Ζλάταν στο Μιλάνο

Βαδίζει αισίως το 38ο έτος της ηλικίας του. Ο χρόνος σε σχέση με τους περισσότερους στέκεται σύμμαχος του. Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι ο ποδοσφαιριστής που λες πως… δεν θα σταματήσει ποτέ. Ο Σουηδός όχι μόνο δεν σκέφτεται το τέλος της καριέρας του, αντιθέτως μόνιμη επιθυμία του είναι να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα του.

Από τον περασμένο Δεκέμβρη ο Σουηδός σούπερ σταρ ανήκει στο δυναμικό της Μίλαν. Οι «Ροσονέρι» συνεργάστηκαν για δεύτερη φορά μαζί φέρνοντας τον από τις ΗΠΑ και τους Λος Άντζελες Γκάλαξυ. Ο Ζλάταν καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας του στο Μιλάνο έχει βάλει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του. Ο 38χρονος σε 12 εμφανίσεις σε επίπεδο Σέριε Α μετρά 5 τέρματα και τρεις ασσίστ. Η επιρροή του στο παιχνίδι των Ιταλών είναι έντονη, με το τεχνικό τιμ να τον εμπιστεύεται όσο κανέναν άλλον στην επίθεση.

Ή πρωταγωνιστής ή τίποτα ο Ζλάταν

Υπό νορμάλ συνθήκες και όχι αυτές που προκάλεσε η πανδημία, σήμερα θα ξέραμε ήδη το μέλλον του Ζλάταν στη Μίλαν. Τώρα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Οι «Ροσονέρι» έχουν ακόμη έξι αγωνιστικές προκειμένου να ολοκληρώσουν τις φετινές τους υποχρεώσεις. Με το τέλος αυτών, η Μίλαν θα κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Σουηδό σούπερ σταρ. Ο Ζλάταν  με τη φανέλα της Μίλαν

Το συμβόλαιο του παίκτη ολοκληρώνεται φέτος ωστόσο υπάρχει όρος που αναφέρει πως αν οι δύο πλευρές συμφωνούν τότε μπορούν να συνεχίσουν μαζί για ακόμη μια σεζόν. Η εξέλιξη αυτή όπως αναμεταδίδεται στην Ιταλία βρίσκεται στον αέρα. Ο Ζλάταν με πρόσφατες δηλώσεις του έδειξε να καταλάβουν όλοι πως αν είναι κάτι τέτοιο να συμβεί, θα γίνει με τους δικούς του όρους.

«Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι μονάχα αν μπορώ να προσφέρω αποτελέσματα. Δεν είμαι μαριονέτα. Για την επόμενη σεζόν θα δούμε. Έχουμε ακόμη μπροστά μας τρεις εβδομάδες. Δεν υπάρχει καμία εξέλιξη για το μέλλον μου. Ας ολοκληρώσουμε την σεζόν και μετά θα δούμε» ανέφερε ο «Ίμπρα».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ