Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Κλοπ… «φοβάται» την Άρσεναλ των επόμενων ετών!
Άρσεναλ

Ο Κλοπ… «φοβάται» την Άρσεναλ των επόμενων ετών!

Ο Γιούργκεν Κλοπ θεωρεί πως ο Μικέλ Αρτέτα μπορεί να επαναφέρει την Άρσεναλ στην διεκδίκηση τίτλων, μέσα στις επόμενες χρονιές.

14.07.2020 | 20:21

Σίγουρα, η Άρσεναλ δεν έχει κάνει την πορεία που θα θέλανε όλοι στο κλαμπ. Αντιθέτως, ακόμα και μετά την έλευση του Μικέλ Αρτέτα, δεν φαίνεται να υπάρχουν σημάδια βελτίωσης. Τουλάχιστον όσον αφορά τα… αποτελέσματα, καθώς οι Λονδρέζοι δεν έχουν πείσει με τις εμφανίσεις, ούτε μετά την επανέναρξη της Πρέμιερ Λιγκ. Όμως ο Κλοπ… ανήκει στους υποστηρικτές του Αρέτα.

Ήδη ο Μικέλ Αρτέτα δέχεται έντονη κριτική, καθώς όλοι περίμεναν να φέρει… άμεσα σαρωτικές αλλαγές στον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα. Κάτι τέτοιο όμως θέλει χρόνο και υπομονή. Στις τάξεις του συλλόγου όμως και ιδιαίτερα στις τάξεις των φιλάθλων… δεν περισσεύει η υπομονή.

Παρ’όλα αυτά η διοίκηση των κανονιέρηδων δεν πρόκειται να πάρει απότομες αποφάσεις και θα στηρίξει τον Αρτέτα, κρατώντας τον στην τεχνική ηγεσία ενόψει της νέας σεζόν.

Από την πλευρά του, ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον τεχνικό της Άρσεναλ. Μάλιστα, θεωρεί πως την νέα σεζόν, οι Λονδρέζοι θα δυναμώσουν αρκετά και θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί. Επιπλέον, τόνισε πως ο πρώην βοηθός του Πεπ Γκουαρδιόλα είναι ένας από τους πλέον ανερχόμενους προπονητές.

«Δυστυχώς για εμάς, πιστεύω πως η Άρσεναλ θα παλέψει για την τετράδα την νέα σεζόν. Έτσι πιστεύω εγώ τουλάχιστον, από όσα βλέπω. Ο Αρτέτα είναι ένας από τους ανερχόμενους προπονητές. Ανήκει στην νέα γενιά προπονητών. Είναι εκπληκτικό το να τον κοιτάς και βλέπεις πως έχει αρκετές ιδέες. Είναι επηρεασμένος και από την συνεργασία του με τον Πεπ Γκουαρδιόλα. Δούλεψαν μαζί και πιστεύω πως ο Αρτέτα είχε την ίδια φιλοσοφία και όταν ήταν ποδοσφαιριστής. Μπορείς να δεις την επιρροή που έχει πάνω του και η Άρσεναλ μπορεί να γίνει μια τοπ ομάδα», είπε.

Έχουμε πολλούς επιθετικούς με τεράστια εμπειρία, ενώ έχουν και πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές με εξαιρετικές ικανότητες. Φαίνεται, κατά την γνώμη μου, πως η Άρσεναλ θα είναι ανάμεσα στους πιθανούς διεκδικητές για τους τίτλους της νέας σεζόν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Λίβερπουλ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version