ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Εμπαπέ: “Το καλύτερο συναίσθημα να ξυπνάς νικητής”

Ο επιθετικός της Παρί Σε Ζερμέν, Κιλιάν Εμπαπέ, τραυματίστηκε στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας αλλά δεν έχασε το χαμόγελό του την επόμενη μέρα.

Εμπαπέ: “Το καλύτερο συναίσθημα να ξυπνάς νικητής”

Ο Κιλιάν Εμπαπέ κατέκτησε χθες (24/7) τον 10ο τίτλο της καριέρας του. Ειδικότερα, η ομάδα του κέρδισε με 1-0 στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας την Σεντ Ετιέν. Το τέρμα σκόραρε ο Νεϊμάρ εκμεταλλευόμενος το ριμπάουντ μετά την ασταθή απόκρουση από σουτ του Εμπαπέ. Αυτό ήταν το δεύτερο Κύπελλο Γαλλίας που κατακτά στην καριέρα του ο 21 χρονος ποδοσφαιριστής.

Παρά τον άσχημο τραυματισμό του, ο Κιλιάν Εμπαπέ, δεν έχασε το χαμόγελό του. Έτσι, την επόμενη μέρα ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter το εξής μήνυμα: «Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να ξυπνάς ως νικητής. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματά σας, με άγγιξαν πολύ. Φιλιά σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο”.

Έξω φρενών έγινε ο Τούχελ

Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός της Παρί, Τόμας Τούχελ, ήταν εξοργισμένος με τον διαιτητή. Θεωρεί ότι έχασε το παιχνίδι από τον έλεγχό του και άφηε απροστάτευτους τους παίκτες.

“Όποιος είδε το μαρκάρισμα στον Εμπαπέ ανησυχεί. Όποιος βλέπει αυτό το φάουλ ανησυχεί. Αρχικά, ξεκίνησε ο αγώνας με φάουλ στον Νεϊμάρ. Πήραμε 3 κίτρινες κάρτες μετά το φάουλ στον Κίλιαν. Και, στην αρχή, έδωσε μία κόκκινη για αυτό το φάουλ και εμείς, επειδή ζητήσαμε να προστατευτεί ο παίκτης, πήραμε τρεις. Δεν εφαρμόζονται τα ίδια κριτήρια. Το λέω αυτό για όλους τους παίκτες. Οι θεατές είναι εκεί για να παρακολουθήσουν παίκτες, άτομα παρακολουθούν τηλεόραση. Και το πιο σημαντικό, για την προστασία όλων των παικτών, όχι μόνο των δικών μας. Είναι ένα παιχνίδι για τους παίκτες και δεν ήταν έτσι. ”

Γλίτωσε τα χειρότερα

Όταν επέστρεψε για να παρακολουθήσει το 2ο ημίχρονο χρησιμοποιούσε πατερίτσες. Αυτή η εικόνα προκάλεσε τεράστια ανησυχία στους φίλους της ομάδας και στο τεχνικό επιτελείο. Ώστοσο, σύμφωνα με νοέτερες πληροφορίες ο Εμπαπέ απέφυγε τα χειρότερα. Συγκεκριμένα, ναι μεν υπέστη ένα άσχημο διάστρεμμα στον αστράγαλο αλλά κανένας σύνδεσμος δεν υπέστη ζημιά. Ας σημειωθεί ότι ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί το διάστημα που θα απουσιάζει. Η συμμετοχή του στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, πάντως, θεωρείται αμφίβολη. Στην Παρί, φοβούνται ότι ο Εμπαπέ δε θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί κόντρα στην Αταλάντα στις 12 Αυγούστου.

Βέβαια θεωρείται η απουσία του από τον τελικό του Λιγκ Καπ Γαλλίας. Θυμίζουμε ότι την Παρασκευή (31/7), η Παρί θα αντιμετωπίσει τη Λυών με στόχο το τρίτο τρόπαιό της στη σεζόν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ