Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κανείς στην Άρσεναλ δεν έχει τα νούμερα του Θεμπάγιος!
Άρσεναλ

Κανείς στην Άρσεναλ δεν έχει τα νούμερα του Θεμπάγιος!

Κάτι παραπάνω από καλά είναι τα στατιστικά στοιχεία του Ντάνι Θεμπάγιος με τη φανέλα της Άρσεναλ, λίγο πριν τελειώσει η φετινή Πρέμιερ Λιγκ.

25.07.2020 | 13:28

Ο Ουνάι Έμερι έφυγε από την Άρσεναλ εδώ και καιρό. Όμως, ένα από τα καλά που έκανε για τους “κανονιέρηδες” ήταν η μεταγραφή του Ντάνι Θεμπάγιος. Ο Ισπανός τεχνικός ήθελε πώς και πώς τον χαφ της Ρεάλ Μαδρίτης στην ομάδα του Λονδίνου. Και μάλλον κάτι παραπάνω ήξερε, όπως φαίνεται και από τα στατιστικά του.

Σίγουρα ο ταλαντούχος χαφ δυσκολεύτηκε. Σίγουρα χρειάστηκε μία περίοδο προσαρμογής μέχρι να δείξει το 100% του ταλέντου του. Όμως, από τη στιγμή που το νερό μπήκε στο αυλάκι, τότε δεν ήθελε τίποτα παραπάνω. Εκτός από μία μπάλα στα πόδια του, ώστε να δείξει την κλάση του και τι μπορεί να πετύχει με εκείνη.

Ωστόσο, το παράδοξο είναι κάπου αλλού. Τα νούμερα του Ισπανού μέσου από καλά έγιναν… καλύτερα λίγο μετά την καραντίνα. Την ώρα που οι υπόλοιποι συμπαίκτες του προσπαθούσαν να βρουν και πάλι ρυθμό, εκείνος ήταν πιο καυτός από πριν! Πιο καυτός και από τη λάβα!

Τι λέει το μέλλον για τον Ντάνι Θεμπάγιος;

Η φετινή πορεία της Άρσεναλ δεν είναι σε καμία περίπτωση σαν και αυτή του Ντάνι Θεμπάγιος. Οι Λονδρέζοι από την αρχή ως και το τέλος της πήγαιναν από το κακό στο χειρότερο. Παρόλα αυτά μπορεί και να της δώσουν μία… γλυκιά γεύση και να σώσουν τις εντυπώσεις με την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας κόντρα στην Τσέλσι.

Αλλά ακόμη και αυτή η κούπα δεν είναι ικανή να κρύψει τα προβλήματα που υπάρχουν “κάτω από το χαλάκι”. Αλλά πόσο μπορεί να επηρεάσει το μέλλον του Ισπανού μέσου η πορεία της αγγλικής ομάδας; Αρκετά. Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι θέλει να παραμείνει στο Βόρειο Λονδίνο, μιας και ο δανεισμός του από τη Ρεάλ Μαδρίτης θα σταματήσει να ισχύει. Από την άλλη οι άνθρωποι της Άρσεναλ θα τον ήθελαν και για του χρόνου.

Παρόλα αυτά εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση της μόνιμης μεταγραφής. Μίας κίνησης που θα κοστίσει κοντά στα 30 εκατομμύρια ευρώ. Ένα χρηματικό ποσό που δεν είναι απαγορευτικό για τους Άγγλους, όμως, δεν θα πρέπει να μας κάνει εντύπωση ότι δεν αποκλείεται να μην το βγάλουν από τα ταμεία τους. Ειδικά σε περίπτωση που το budget τους θα είναι πιο… περιορισμένο αν η ομάδα δεν κατακτήσει το Κύπελλο και δεν βγει Ευρώπη.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version