ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ

Οι επιδόσεις του Λουκάκου στην Ίντερ… τρομάζουν

Στην παρθενική του σεζόν στο ιταλικό πρωτάθλημα, ο Ρομελού Λουκάκου ξεδιπλώνει στο χορτάρι όλες του τις αρετές εντυπωσιάζοντας τους πάντες.

Οι επιδόσεις του Λουκάκου στην Ίντερ… τρομάζουν

Ήρθε το περασμένο καλοκαίρι ως παίκτης – στοίχημα. Ο προπονητής της Ίντερ, Αντόνιο Κόντε ήθελε τον Ρομελού Λουκάκου όσο κανέναν άλλον για την κορυφή της επίθεσης. Τελικά όπως δείχνουν οι αριθμοί ο 27χρονος επιθετικός δικαίωσε τον Ιταλό προπονητή και με το παραπάνω. Η Ίντερ βρήκε το… κανόνι που έψαχνε στον πρόσωπο του Βέλγου θωρηκτού.

Χθες βράδυ ο έμπειρος στράικερ έδειξε ξανά την επιθετική του δυνότητα. Δύο τέρματα απέναντι στην Τζένοα και ανεμικό πέρασμα της Ίντερ από τον Τζουζέπε Φεράρις. Οι «Νεραντζούρι» λίγες στροφές πριν το φινάλε της σεζόν δείχνουν διάθεση να καπαρώσουν με όλες τους τις δυνάμεις μια από τις θέσεις της κορυφής. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έναν βαθμό πάνω από την 3η Αταλάντα. Η κορυφή μοιάζει άπιαστο όνειρο καθώς η Γιουβέντους προελαύνει με +4 έχοντας μάλιστα και παιχνίδι λιγότερο. Ο Λουκάκου με τη φανέλα της Ίντερ

Μέρος της επιτυχημένης πορείας των «Νεραντζούρι» οφείλεται κατά μεγάλο ποσοστό στον Ρομελού Λουκάκου. Ο Βέλγος εκτελεστής με τα δύο χθεσινά του τέρματα κόντρα στην Τζένοα έφθασε συνολικά τα 23. Η επίδοση αυτή τον φέρνει σε σύγκριση με τους κορυφαίους που έχουν περάσει από τον ιταλικό σύλλογο.

Ο Λουκάκου των ρεκόρ

Ο 27χρονος στην παρθενική του σεζόν στην Σέριε Α θυμίζει πολύ τα νούμερα που είχε ο κορυφαίος των κορυφαίων, Ρονάλντο. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ ολοκλήρωσε την πρώτη του σεζόν (1997/98) στο Μιλάνο σκοράροντας 25 φορές στο πρωτάθλημα. Ο Λουκάκου έχει μπροστά του δύο ακόμη παιχνίδια προκειμένου να ισοφαρίσει ή ακόμη και να προσπεράσει το συγκεκριμένο επίτευγμα.

Επιπλέον ο Βέλγος στράικερ με τα δύο τέρματα στη Γένοβα ισοφάρισε ένα ρεκόρ που κρατούσε 70 χρόνια. Πιο συγκεκριμένα ο Λουκάκου έφθασε τα 15 γκολ σε εκτός έδρας παιχνίδια πιάνοντας την επίδοση του θρυλικού Στέφανο Νάιερς τη σεζόν 1949-50.

Ο Αντόνιο Κόντε επιβραβεύεται όσο κανείς άλλος για την επιμονή του να έρθει ο Λουκάκου στο Μιλάνο. Ο Βέλγος έχει ήδη αποδείξει πως μπορεί να ηγηθεί της επίθεσης της Ίντερ και να την οδηγήσει σε μεγάλες επιτυχίες.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ