Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Το παστέλωσε ο Ζλάταν και έγραψε ένα ακόμη ρεκόρ (vid)
Μίλαν

Το παστέλωσε ο Ζλάταν και έγραψε ένα ακόμη ρεκόρ (vid)

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς πέτυχε ένα ακόμη γκολ με τη φανέλα της Μίλαν τη φετινή σεζόν και έγραψε το όνομα του δίπλα σε ένα ακόμη ρεκόρ.

29.07.2020 | 21:22

Δεν έχει ούτε 6 μήνες στη Μίλαν ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και αποδεικνύει ότι είναι σαν το κρασί. Όσο μεγαλώνει τόσο καλύτερος γίνεται. Μπορεί να έχει φτάσει τα 38 έτη αλλά δεν έχει ξεχάσει την τέχνη του σκοραρίσματος. Κόντρα στη Σαμπντόρια σκόραρε το 8ο γκολ του με τη Μίλαν. Ο Άντε Ρέμπιτς είναι ο μόνος παίκτης που τον ξεπερνάει με 11 τέρματα. Ωστόσο, ο Σουηδός δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι βρίσκεται στην ομάδα από τον περασμένο Γενάρη.

Με το γκολ που πέτυχε κόντρα στη Σαμπντόρια έγραψε ένα ακόμη ρεκόρ δίπλα στο όνομά του. Έγινε ο πρώτος παίκτης που σκοράρει τουλάχιστον 50 τέρματα στο ιταλικό πρωτάθλημα με τις 2 ομάδες του Μιλάνου. Ειδικότερα, μετράει 57 γκολ με την Ίντερ και 50 με τη Μίλαν στη Serie A.

Αυτό ήταν και το πιο γρήγορο γκολ του Ζλάταν με τη φανέλα της Μίλαν. Σκόραρε σε 3 λεπτά και 22 δευτερόλεπτα. Το μοναδικό του άλλο τέρμα στα πρώτα 5 λεπτά ήρθε στο ντέρμπι κόντρα στην Ίντερ, τον Νοέμβριο του 2010.

Πιόλι: «Ο Ίμπρα μας έδωσε λύσεις που δεν είχαμε»

Ο Στέφανο Πιόλι επιβραβεύτηκε για την καλή του δουλειά στη Μίλαν με νέο διετές συμβόλαιο. Ο τεχνικός των “ροσονέρι” βλέπει την ομάδα του να κοντράρει τους μεγάλους της Serie A και να βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας. Τα εύσημα για τη βελτίωση πρέπει να πάνε και στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Ο Σουηδός φορ ήρθε στην ομάδα τον περασμένο Γενάρη. Σε 18 συμμετοχές μετράει 8 τέρματα. Έτσι, έχει βοηθήσει την ομάδα του να παραμείνει αήττητη για 11 παιχνίδια μετά την επανέναρξη.

‘Ετσι, κατά τη συνέντευξη τύπου για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στη Σαμπντόρια, ο Πιόλι έπλεξε το εγκώμιο του Ζλάταν Ιμπρΐμοβιτς

“Ο Ίμπρα μας έχει βελτιώσει με πολλούς τρόπους στο γήπεδο, δίνοντάς μας λύσεις που δεν είχαμε προηγουμένως. Έχει μια σημαντική παρουσία τόσο σωματικά όσο και τεχνικά και δημιουργεί πολύ χώρο για τους συμπαίκτες του. Όσον αφορά την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του, ήταν σίγουρα καθοριστικός”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version