Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν: Φουλάρει για ανανέωση με Ζλάταν και Ντοναρούμα!
Μίλαν

Μίλαν: Φουλάρει για ανανέωση με Ζλάταν και Ντοναρούμα!

Ο Ρίκι Μασάρα παραδέχθηκε ότι η Μίλαν έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον Μίνο Ραϊόλα, προκειμένου να συνεχίσει τη συνεργασία της με τους Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς και Τζίτζιο Ντοναρούμα

30.07.2020 | 19:20

Μπορεί η σεζόν να έχει ένα ακόμη παιχνίδι μέχρι την ολοκλήρωσή της, ωστόσο στη Μίλαν δεν θέλουν να χάνουν πολύτιμο χρόνο. Έτσι, η ομάδα από το Μιλάνο ξεκίνησε διαπραγματεύσεις για την ανανέωση δύο πολύ σημαντικών παικτών της. Τους Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς και Τζίτζιο Ντοναρούμα.  Αυτό έγινε γνωστό από επίσημα χείλη και συγκεκριμένα από τον αθλητικο διευθυντή της ομάδας, Ρίκι Μασάρα.

Ο Μασάρα παραδέχθηκε ότι οι ροσονέρι διαπραγματεύονται ήδη με τον μάνατζερ των παικτών, τον γνωστό και μη εξαιρετέο, Μίνο Ραϊόλα. Βέβαια, οι δύο περιπτώσεις είναι διαφορετικές, καθώς ο Ντοναρούμα έχει συμβόλαιο για άλλον έναν χρόνο στην ομάδα. Αντιθέτως, το συμβόλαιο του Ζλάταν λήγει σε λίγες ημέρες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μασάρα στο Sky Sport Italia

“Είμαστε σε επικοινωνία με τον Μίνο Ραϊόλα. Προσπαθούμε να τα κάνουμε όλα με αρκετή μυστικοπάθεια. Βέβαια, ξέρουμε πολύ καλά ότι στις μέρες μας είναι πολύ δύσκολο να κρυφτείς από τα media.

Υπάρχουν πράγματα που θα βάλουμε στο τραπέζι για αξιολόγηση. Ένα από αυτά είναι η επιθυμία του Ζλάταν να συνεχίσει αυτό το υπέροχο ταξίδι που ξεκίνησε το φετινό Γενάρη.

Βλέπετε όλοι το πόσο έχει βοηθήσει την ομάδα μας. Είμαστε όλοι χαρούμενοι και κυρίως ο ίδιος. Έχει καταφέρει να αποδείξει σε όλους την αξία του μέσα σε αυτό το διάστημα.

Με τον Ντοναρούμα, η κατάσταση είναι διαφορετική. Όμως, είμαστε πρόθυμοι και αισιόδοξοι να προχωρήσουμε στην ανανέωση του συμβολαίου του, παρόλο που το ισχύον δεν λήγει αυτό το καλοκαίρι. Θέλουμε να τον δέσουμε στην ομάδα και να κοιτάξουμε το μέλλον με εκείνον τερματοφύλακα. Όπως ξέρετε, του Ιμπραϊμοβιτς το συμβόλαιο λήγει τώρα, επομένως οι διαπραγματεύσεις διεξάγονται υπό πολύ διαφορετικές συνθήκες”

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version