Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Χέβεντες: Σταματάει το ποδόσφαιρο στα 32 του!
Ευρώπη

Χέβεντες: Σταματάει το ποδόσφαιρο στα 32 του!

Πολύ πρόωρα και ξαφνικά, ο Μπένεντικτ Χέβεντες ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την ενεργό δράση σε ηλικία μόλις 32 ετών! Τελευταία του ομάδα ήταν η Λοκομοτίβ.

31.07.2020 | 16:11

Τίτλοι τέλους σε μία μεγάλη καριέρα!

Ο Μπένεντικτ Χέβεντες ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την ενεργό δράση μόλις στα 32 χρόνια ζωής! Σίγουρα νωρίτερα από αυτό που περίμεναν οι περισσότεροι. Και σίγουρα ξαφνικά.

Το πρώην μέλος της Εθνικής Γερμανίας, της Σάλκε και μέχρι πρότινος της Λοκομοτίβ Μόσχας από τη Ρωσία, «κρεμάει τα παπούτσια» του σε μικρή, η αλήθεια είναι, ηλικία. Ο Γερμανός έλυσε το συμβόλαιό του με τον ρωσικό σύλλογο και σταμάτησε το ποδόσφαιρο.

«Πέρασα χρόνο με τον γιο μου και κατάλαβα πόσο ασήμαντο μου φαινόταν πλέον το ποδόσφαιρο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χέβεντες.

Ο Χέβεντες είχε περάσει τη σεζόν 2017-18 από τη Γιουβέντους, ωστόσο αρνητικό αντίκτυπο για τον ίδιο είχε ο τρόπος με τον οποίο έφυγε από τη Σάλκε το 2018. Ήταν η αγαπημένη του ομάδα. Και ο τρόπος που αποχώρησε, τον πλήγωσε.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version