ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ

Άλωσε το Μπέργκαμο η Ίντερ (vid)

Το ιδανικότερο φινάλε για την Ίντερ του Αντόνιο Κόντε στο φετινό ιταλικό πρωτάθλημα με τους Νεραντζούρι να πανηγυρίζουν τη νίκη (0-2) επί της Αταλάντα.

Άλωσε το Μπέργκαμο η Ίντερ (vid)

Οι «Νεραντζούρι» πραγματοποιώντας μεστή εμφάνιση κατάφεραν να επικρατήσουν με 2-0 της Αταλάντα στο Μπέργκαμο. Ντ’ Αμπρόζιο και Γιανγκ έκαναν τη δουλειά για την ομάδα του Αντόνιο Κόντε. Οι Μιλανέζοι πήραν θετικό βαθμό και στην άμυνα κρατώντας την ομάδα του Γκασμπερίνι στο μηδέν.

Τελευταία αγωνιστική για τη φετινή Σέριε Α με το πρόγραμμα να φέρνει αντιμέτωπες Αταλάντα και Ίντερ. Δύο ομάδες, οι οποίες φέτος κατάφεραν να πρωταγωνιστήσουν και να εντυπωσιάσουν με τα κατορθώματά τους, κυρίως η πρώτη. Η αναμέτρηση στο Μπέργκαμο μπορεί να μην είχε σπουδαίο κίνητρο όμως αμφότεροι έψαχναν νίκη για το γόητρο.

Η 3η της βαθμολογίας Αταλάντα φιλοξένησε την 2η Ίντερ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, με τους «Νεραντζούρι» να βρίσκουν δίχτυα με το καλημέρα. Σκόρερ για τους Μιλανάζους ο Ντ’ Αμπρόζιο, με τον Ιταλό αμυντικό να δίνει μόλις στο 1′ προβάδισμα στην ομάδα του.

Το τέρμα αυτό έμελλε να ανάψει από την αρχή τον ρυθμό με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να βρουν άμεσα τον δρόμο της ισοφάρισης. Η πίεση των παικτών της Αταλάντα ωστόσο δεν απέδωσε καρπούς. Αντιθέτως στο 20′ οι φιλοξενούμενοι πάτησαν ξανά περιοχή και διπλασίασαν τα τέρματά τους. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Άσλει Γιανγκ. Ο Βρετανός με αυτό το γκολ ολοκληρώνει μια μεστή χρονιά μακριά από τη χώρα του.

Η συνέχεια μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους ανήκει στην Αταλάντα. Η ομάδα από το Μπέργκαμο πίεσε όμως η μπάλα δεν έφθασε ποτέ με τις κατάλληλες συνθήκες στα πόδια του Ζαπάτα. Έτσι μοιραία το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε βρίσκοντας την Ίντερ προηγούμενη με 2-0.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες προσπάθησαν με όλες τους τις δυνάμεις να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό. Η Αταλάντα με τους Ζαπάτα και Γκόμεζ δημιούργησε αρκετούς κινδύνους στην άμυνα της Ίντερ ωστόσο καμία ευκαιρία δεν κατέληξε στον πολυπόθητο στόχο.

Από την άλλη η Ίντερ παίζοντας το παιχνίδι των αντεπιθέσεων έφθασε πολλές φορές στην διεύρυνση του σκορ. Λουκάκου και Σάντσες στο φινάλε άγγιξαν το 0-3 όμως οι προσπάθειές τους έπεσαν στο κενό. Τελικά τίποτα δεν άλλαξε με την Ίντερ να πανηγυρίζει νίκη γοήτρου απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο.

 

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ