Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σέριε Α: Ενδεκάδα με Λάτσιο, Αταλάντα και Κριστιάνο
Serie A

Σέριε Α: Ενδεκάδα με Λάτσιο, Αταλάντα και Κριστιάνο

Η φετινή ενδεκάδα της Σέριε Α σφύζει από ταλέντο αλλά και εμπειρία, απαρτιζόμενη από ποδοσφαιριστές που καθόρισαν αρκετά από τα φετινά παιχνίδια.

03.08.2020 | 22:27

Άλλη μια χρονιά στην Ιταλία ολοκληρώθηκε. Και η φετινή Σέριε Α παρέμεινε στην αγκαλιά της Γιουβέντους. Οι «Μπιανκονέρι» είχαν ανταγωνισμό όμως ουδείς κατάφερε να τους εκθρονίσει. Έτσι το 9ο συνεχόμενο πρωτάθλημα για τη «Μεγάλη Κυρία» είναι γεγονός.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κάνει το δύο στα δύο στην Ιταλία δείχνοντας πως σε ακόμη ένα πρωτάθλημα μπορεί να παραμείνει στην κορυφή. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ μάλιστα αναδείχθηκε και ως ο καλύτερος της χρονιάς παίρνοντας ξανά το βραβείο που κατέκτησε πέρυσι. Μπορεί ο Τσίρο Ιμόμπιλε να σκόραρε 36 φορές στο πρωτάθλημα όμως η κατάκτηση του τίτλου είναι σαφώς πιο σημαντική για να κρίνει τον νικητή.

Όπως και να χει όμως αμφότεροι βρίσκονται στην ανάδειξη των κορυφαίων έντεκα. Των παικτών που ξεχώρισαν σε κάθε θέση και άπαντες δημιουργούν ένα άκρως δελεαστικό σύνολο. Βλέποντας την ενδεκάδα με μια πρώτη ματιά παρατηρούμε πως η Λάτσιο έχει την μερίδα του Λέοντος. Τρεις είναι οι παίκτες των Ρωμαίων που βρίσκονται εκεί, με τους Ατσέρμπι, Λουίς Αλμπέρτο και Τσίρο Ιμόμπιλε να διακρίνονται.

Σέριε Α γεμάτη ταλέντο αλλά και εμπειρία

Από δύο ποδοσφαιριστές εκπροσωπούνται Αταλάντα και Γιουβέντους. Η ομάδα έκπληξη από το Μπέργκαμο δεν σταμάτησε να σκοράρει με τους Ίλιτσιτς και Γκόμεζ να έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Από την άλλη στη Γιουβέντους ο MVP της σεζόν, Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα γινόταν να μη βρίσκεται εκεί. Μαζί του ο αναγεννημένος και σε νέα θέση Κουαρδάδο.

Στις υπόλοιπες τέσσερις θέσεις βρίσκουμε με τη σειρά. Τον τερματοφύλακα αποκάλυψη της Μπρέσια, Τζέσε Γιορόνεν. Στην άμυνα Κρις Σμόλινγκ της Ρόμα και Ερνάντεζ της Μίλαν. Τέλος η Σασουόλο έχει και κείνη με τη σειρά της εκπρόσωπο. Παρών στην ενδεκάδα δίνει ο Μπεράρντι ένα ποδοσφαιριστής που διαχρονικά έχει εξαιρετική επαφή με τα δίχτυα.

Εντύπωση προκαλεί στον καταρτισμό της ενδεκάδας η έλλειψη ποδοσφαιριστών της Ίντερ. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε τερμάτισε δεύτερη όμως ουδείς κατάφερε να ενταχθεί στους ιδανικούς έντεκα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version