Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προσφέρει «γη και ύδωρ» στον Γουίλιαν η Άρσεναλ!
Άρσεναλ

Προσφέρει «γη και ύδωρ» στον Γουίλιαν η Άρσεναλ!

Ο Βραζιλιάνος λογικά θα αποχωρήσει από την Τσέλσι και η Άρσεναλ κάνει ό,τι μπορεί να τον φέρει στο Βόρειο Λονδίνο

04.08.2020 | 23:54

Χρυσάφι στα πόδια του Γουίλιαν στρώνει η Άρσεναλ, η οποία θέλει να κάνει σπουδαία κίνηση και να κάνει δικό της τον Βραζιλιάνο εξτρέμ.

Η Τσέλσι το …πολυσκέφτεται και η Άρσεναλ χτυπά!

Ο Βραζιλιάνος στην ώριμη ηλικία των 32, έχει ακόμα μερικά χρόνια στο κορυφαίο επίπεδο. Κάτι το οποίο δεν δείχνει να ενστερνίζεται η Τσέλσι. Οι «μπλε» θέλουν να κρατήσουν τον Γουίλιαν στο ρόστερ τους, ωστόσο με τους δικούς τους όρους. Οι Λονδρέζοι έχουν κάνει τρεις προσφορές νέου συμβολαίου, όμως για νέα συμφωνία διάρκειας 2 ετών. Προσφορά η οποία δεν ικανοποιεί τον εξαιρετικό (και) φέτος Γουίλιαν, ο οποίος θέλει τριετές συμβόλαιο.

Ο Φρανκ Λάμπαρντ σκέφτεται τις νέες προσθήκες (Ζιγιέκ, Βέρνερ) αλλά και αυτές που αναμένεται να γίνουν (Χάβερτζ) και θεωρεί πως μπορεί να κάνει τη θυσία του Γουίλιαν. Αν και ο Βραζιλιάνος ήταν αναντικατάστατος για 7 χρόνια, ίσως η νέα γενιά της ομάδας δεν τον έχει τόσο ανάγκη.

Αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί η Άρσεναλ, η οποία θέλει να δώσει στον Γουίλιαν ό,τι ζητάει. Τόσο από πλευράς απολαβών όσο και διάρκειας συμβολαίου, η πρόταση των «κανονιέρηδων» φαίνεται να ικανοποιεί τον παίκτη. Έτσι, δεν είναι απίθανο να δούμε τον Βραζιλιάνο και τη νέα σεζόν στο Λονδίνο. Ωστόσο σε διαφορετική γειτονιά και με άλλη φανέλα…

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version