Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ: Ψάχνει τρόπο να «τελειώσει» τον Οζίλ
Άρσεναλ

Άρσεναλ: Ψάχνει τρόπο να «τελειώσει» τον Οζίλ

Ο Μεσούτ Οζίλ παραμένει ξένο σώμα για την Άρσεναλ, με τη διοίκηση πλέον να βάζει πλώρη για να σπάσει το πανάκριβο συμβόλαιο των 18,5 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως.

10.08.2020 | 11:10

Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις Άρσεναλ και Όζιλ. Οι «Κανονιέρηδες» δείχνουν πιο έτοιμοι από ποτέ να δώσουν οριστικό τέλος στη συνεργασία τους με τον Γερμανό επιθετικό. Μια συνεργασία που τα τελευταία τρία χρόνια προχωρά με το… ζόρι καθώς καμία από τις δύο πλευρές στην ουσία δεν την επιθυμεί.

Ο 31χρονος άσσος βρίσκεται στο Λονδίνο από το 2013. Η πορεία του στην Άρσεναλ παρουσιάζει κάθετη πτώση με την απόδοσή του να πέφτει κατακόρυφα χρόνο με τον χρόνο. Οι «Κανονιέρηδες» πίστεψαν όσο κανείς το ταλέντο του Γερμανού, ωστόσο εκείνος τους απογοήτευσε πλήρως. Ειδικά τα τελευταία χρόνια, ο Μεσούτ Οζίλ δείχνει εντελώς αδιάφορος.

Ο ίδιος αποδίδει την αγωνιστική του πτώση στους συχνούς μικροτραυματισμούς. Ο 31χρονος τη δεδομένη χρονική στιγμή ταλαιπωρείται από μυικό τραυματισμό, όμως στην ουσία αυτός στέκεται ως ιδανική πρόφαση για να δικαιολογήσει την αδράνειά του. Βλέποντας αυτή την εικόνα, η διοίκηση της Άρσεναλ παίρνοντας το «πράσινο φως» από τον Μικέλ Αρτέτα αναζητά τρόπο για να τερματίσει τη συνεργασία με τον παίκτη.

Πληρώνει όσο όσο η Άρσεναλ για να πει αντίο στον Οζίλ

Το συμβόλαιο του Οζίλ ολοκληρώνεται τυπικά το επόμενο καλοκαίρι, όμως είναι δεδομένο πως αν παραμείνει στην ομάδα θα τεθεί εκτός πλάνων του Ισπανού τεχνικού. Κάτι τέτοιο θα προκαλέσει νέα τρύπα στα οικονομικά της ομάδας. Ο Γερμανός αμείβεται πλουσιοπάροχα βάζοντας κάθε χρόνο στον λογαριασμό του 18,5 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό το ποσό η Άρσεναλ φιλοδοξεί να εξοικονομήσει και να ρίξει στην αγορά για μια νέα προσθήκη.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του βρετανικού τύπου, η διοίκηση των «Κανονιέρηδων» έχει ξεκινήσει συζήτηση με την πλευρά του παίκτη. Σκοπός των Λονδρέζων είναι η ολοκλήρωση της συνεργασίας το προσεχές διάστημα. Ο Μεσούτ Οζίλ από πλευράς του εμφανίζεται διαλλακτικός στο να αποχωρήσει από το Λονδίνο. Για την ώρα όμως δεν έχει κάποια σοβαρή πρόταση στα χέρια του.

Οι φήμες συνδέουν τον παίκτη με την Τουρκία με την Μπασακσεχίρ. Μια ομάδα όμως που στην πραγματικότητα δεν μπορεί να καλύψει τα θέλω του Γερμανού σταρ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version