ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επικές δικαιολογίες από Τεν Χαγκ μετά την «τεσσάρα» από την Πάλας!
Βράδυ κανονικός… εφιάλτης για τον Κασεμίρο!
Τα νούμερα λένε την αλήθεια: Τα στατιστικά δείχνουν πόσο ΜΕΓΑΛΟ κακό κάνει στη Γιουνάιτεντ ο Τεν Χαγκ!
Η Κρίσταλ Πάλας ξεφτίλισε με «τεσσάρα» το… φάντασμα της Γιουνάιτεντ! (vid)
Η Κρίσταλ Πάλας γελοιοποιεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 4-0 και όσο… γράψει! (vids)
Ένα πράγμα έχει στο μυαλό του ο Μίλερ πριν παίξει στο ανακαινισμένο «Μπερναμπέου»
Ο Ολίσε έκανε… πλάκα στην άμυνα της Γιουνάιτεντ και έβαλε απίθανο γκολ! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε… βρώμα για Γκουαρντιόλα και Μπάγερν!
Ο Έμερι συγκίνησε κάθε οπαδό της Άστον Βίλα με τις δηλώσεις του!
Μπέλιγχαμ: «Στη Ρεάλ Μαδρίτης… τερματίζεις το ποδόσφαιρο! Δεν πάει πιο ψηλά μετά!»
Τέλος εποχής στη Γουέστ Χαμ: Φεύγει ο Μόγες!
Ο Αλόνσο… μίλησε – Η Λεβερκούζεν φουλάρει για το αστέρι της Χιρόνα!
Πέρασαν 40 χρόνια… από το ξύλο του Μαραντόνα – Διέλυσε όλη την Μπιλμπάο ο GOAT (vid)
Γιουνάιτεντ: Οι σταρ της ομάδας αποφάσισαν – Αυτόν θέλουν για προπονητή!
Φαν Ντάικ: «Λίβερπουλ, σε αγαπώ! Στην νέα εποχή, εγώ θα είμαι εδώ…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερ Λεβερκούζεν

Μπος: “Ο Χάβερτζ θα παίξει στη Χέρακλες”

Ο τεχνικός της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Πίτερ Μπος, αστειεύτηκε μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του από την Ίντερ για το μέλλον του Κάι Χάβερτζ.

Μπος: “Ο Χάβερτζ θα παίξει στη Χέρακλες”

Σε σήριαλ του φετινού μεταγραφικού καλοκαιριού εξελίσσεται η υπόθεση μεταγραφής του Κάι Χάβερτζ από την Μπάγερ Λεβερκούζεν στη Τσέλσι. Ειδικότερα, οι “μπλε” θέλουν απεγνωσμένα τον Γερμανό ποδοσφαιριστή αλλά οι “ασπιρίνες” δεν είναι διατεθειμένες να τον πουλήσουν φθηνά. Ο Γερμανός ποδοσφαιριστής πραγματοποιεί μία εξαιρετική χρονιά φέτος. Χθες βράδυ (10/8) κατάφερε να πετύχει ένα γκολ κόντρα στην Ίντερ για τα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Ήταν το 18ο του τέρμα μέσα στη σεζόν.

Μετά το τέλος του αγώνα και τον αποκλεισμό της Μπάγερ, ο τεχνικός της ομάδας Πίτερ Μπός ρωτήθηκε αν ο Γερμανός διεθνής έπαιξε τον τελευταίο του αγώνα για τον σύλλογο. Ο ίδιος απάντησε με χιουμοροστικό τρόπο.

“Ναι, μπορώ να ανακοινώσω αποκλειστικά ότι θα παίξει για την ολλανδική ‘Χέρακλες Αλμέλο”, δήλωσε ο Μπος. Θυμίζουμε, ότι πραγματοποίησε 2 θητείες στο συγκεκριμένο σύλλογο ως προπονητής.

Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Ρούντι Βόλερ, ξεκαθάρισε, παντως, ότι η Τσέλσι θα έχει ελπίδες για τον Χάβερτζ μόνο αν βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη.

Ερωτηθεί αν η Μπάγερ έχει ήδη συμφωνήσει για την πώληση του παίκτη ο Βόλερ απάντησε στο Gazzetta Dello Sport: “Όχι, αλλά με το ταλέντο του, αυτό σημαίνει ότι είναι στη λίστα όλων των καλύτερων συλλόγων. Γνωρίζουμε το ενδιαφέρον μερικών συλλόγων, ειδικά της Τσέλσι, αλλά για εμάς, η κατάσταση είναι αρκετά απλή. Έχει συμβόλαιο δύο ετών, αν κάποιος τον θέλει σύμφωνα με τους όρους μας, έχει καλώς. Διαφορετικά μένει εδώ άλλο ένα χρόνο και είμαστε ευτυχείς. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά για έναν καλλιτέχνη σαν αυτόν δεν υπάρχει έκπτωση λόγω της πανδημίας”.

Ήττα με 2-1 και αποκλεισμός

Αναφερόμενος στην ήτταν με 2-1 από την Ίντερ και την έξοδο της Λεβερκούζεν από το Γιουρόπα Λιγκ ο Μπος είπε: «Χάσαμε ενάντια σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Δεν παίξαμε καλά στα πρώτα 20 λεπτά και είχαμε προβλήματα με την αντιμετώπιση του Lukaku, τότε τα πράγματα βελτιώθηκαν και σκεφτήκαμε ότι θα το γυρίσουμε. Θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει καλύτερα κάποια πράγματα και είμαστε απογοητευμένοι.

Ο Πίτερ Μπος συμπλήρωσε το εξής: “Ο Μπρόζοβιτς είχε πολύ μεγάλη ελευθερία στη μεσαία γραμμή και έπρεπε να κάνουμε αλλαγές μετά από αυτά τα αρχικά 20 λεπτά. Όσον αφορά τον Λουκάκου, είναι πολύ δυνατός στις καταστάσεις ενός προς ένα. Μετακινήσαμε τη [Μούσα] Ντιάμπι προς τα αριστερά, επειδή πίεζαν τους εξτρέμ μας, και στον Ντιέγκο Γκόντιν δεν του αρέσει να βγαίνει από πίσω, οπότε είχαμε περισσότερο χώρο για να χτίσουμε”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ