Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Σαλάχ… ψηφίζει Ελλάδα για τις διακοπές του! (vid)
Λίβερπουλ

Ο Σαλάχ… ψηφίζει Ελλάδα για τις διακοπές του! (vid)

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ ακολούθησε το παράδειγμα των ποδοσφαιριστών της Τσέλσι και... επισκέφθηκε την χώρα μας προκειμένου να περάσεις τις διακοπές του!

14.08.2020 | 18:23

Η Πρέμιερ Λιγκ έφτασε στο τέλος της εδώ και λίγες εβδομάδες και οι… πρωταθλητές Αγγλίας έχουν την ευκαιρία να πάρουν λίγες μέρες ξεκούρασης. Η νέα σεζόν θα ξεκινήσει σύντομα, ωστόσο ο Κλοπ έδωσε στους παίκτες του μερικές μέρες… άδεια, προκειμένου να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Τις προηγούμενες μέρες είδαμε αρκετούς ποδοσφαιριστές της Τσέλσι να προτιμούν τα νησιά της Ελλάδας και συγκεκριμένα την Μύκονο για να περάσουν τις διακοπές του.

Η… αφρόκρεμα της Πρέμιερ Λιγκ φαίνεται πως ψηφίζει με τα…χίλια Ελλάδα! Ο Μοχάμεντ Σαλάχ αποφάσισε να περάσει μερικές μέρες στην χώρα μας και συγκεκριμένα στην Αθήνα! Μάλιστα, δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί και με τον συμπατριώτη του, Χασάν! Μάλιστα, φαίνεται πως οι δυο τους δείπνησαν και είχαν την ευκαιρία να τα πουν μετά από αρκετό καιρό.

Δείτε ένα βίντεο με την συνάντηση του:

Είναι αυτονόητο να τονίσουμε πως ο Αιγύπτιος έγινε… πόλος έλξης, για όσους τον συνάντησαν. Ο σταρ της Λίβερπουλ παίρνει δυνάμεις και προετοιμάζεται για μια ακόμη μαγική σεζόν με την φανέλα της Λίβερπουλ!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version