Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Την αρπαγή του Φατί δουλεύει η Γιουνάιτεντ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Την αρπαγή του Φατί δουλεύει η Γιουνάιτεντ

Ο ισπανικός Τύπος αναμεταδίδει το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρόσωπο του ταλαντούχου νεαρού της Μπαρτσελόνα, Ανσού Φατί.

14.08.2020 | 12:07

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναζητά απεγνωσμένα ποιοτική λύση στα πλάγια της επίθεσή της. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» όλο αυτό το διάστημα έριξαν το βάρος στην υπόθεση του Τζέιντον Σάντσο. Ο Βρετανός εξτρέμ της Μπορούσια Ντόρτμουντ πλησίασε στο Ολντ Τράφορντ όμως η συμφωνία δεν επετεύχθη ποτέ. Η μετακίνηση… χάλασε και η Γιουνάιτεντ είναι πλέον αναγκασμένοι να κοιτάξει αλλού.

Τα τελευταία 24ωρα τα ονόματα δίνουν και παίρνουν. Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ αναζητά τον ιδανικό ποδοσφαιριστή που θα προστεθεί και θα ενωθεί αρμονικά με το υπόλοιπο σύνολο. Ο Νορβηγός έχει δημιουργήσει μια γρήγορη και συνάμα ποιοτική ομάδα κυρίως από τη μέση και μπροστά. Με ακόμη μία αντίστοιχη προσθήκη η Γιουνάιτεντ γίνεται ακόμη πιο ισχυρή και ικανή να παραβιάσει κάθε αντίπαλη άμυνα.

Σημερινά ρεπορτάζ από την Ισπανία θέλουν τους «Κόκκινους Διαβόλους» να εμπλέκονται στην υπόθεση του Ανσού Φατί. Το παιδί – θαύμα της Μπαρτσελόνα βρίσκεται όπως αναφέρεται στις επιλογές του Σόλσκιερ. Έτσι δεν αποκλείεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το επόμενο διάστημα να προβεί σε πρόταση προς την πλευρά των Καταλανών.

Ο Ανσού Φατί στα δίχτυα της Γιουνάιτεντ

Ο 17χρονος δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2022. Οι «Μπλαουγκράνα» δεδομένα θα του προτείνουν επέκταση της σύμβασης το επόμενο διάστημα. Μην ξεχνάμε πως ο νεαρός αποτελεί ίσως το σπουδαιότερο… νέο κεφάλαιο της καταλανικής ομάδας.

Με αυτά τα δεδομένα η περίπτωση του φαντάζει πολύ δύσκολη για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι Ισπανοί ωστόσο υποστηρίζουν πως οι «Κόκκινοι Διάβολοι» θα δώσουν τη μάχη. Το μπραντ του συλλόγου επιβάλλει στη διοίκηση να κάνει τη προσπάθεια ακόμη και αν αυτή εν τέλει ναυαγήσει.

Ο πιτσιρικάς αν και 17 ετών φέτος βρίσκεται στην πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα. Σε κάθε του εμφάνιση ο Φατί έχει καταφέρει να αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές. Άπαντες στη Βαρκελώνη μιλούν για ένα ταλέντο, το οποίο αναμένεται να λάμψει τα επόμενα χρόνια. Ήδη η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο υπολογίζεται στα 50 εκατομμύρια ευρώ. Που να τον αφήσει να φύγει η Μπαρτσελόνα…

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version