Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ετοιμάζεται για Ιταλία ο Μπενζεμά (;) (pic)
Φώτο Ημέρας

Ετοιμάζεται για Ιταλία ο Μπενζεμά (;) (pic)

Ένα βίντεο του Καρίμ Μπενζεμά στο Instagram έχει φέρει ελπίδες μετακίνησης του στους φίλους των «μπιανκονέρι»

21.08.2020 | 15:09

Ολοένα και περισσότερες είναι οι «φωνούλες» που κάνουν λόγο περί μετακίνησης του Καρίμ Μπένζεμα στη Γιουβέντους. Μάλιστα φαίνεται πως και ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιθυμεί την επανένωση του με τον Γάλλο επιθετικό. Όμως ένα βίντεο του φορ της Ρεάλ έδωσε ακόμη περισσότερη τροφή για σκέψη στους φίλους της Γιουβέντους.

Απλά σύμπτωση ή στοχευμένο μήνυμα;

Μέσω βίντεο του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Καρίμ Μπενζεμά έδειξε την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν. Ενώ όλα στο βίντεο έμοιαζαν φυσιολογικά, κάποια στιγμή ένα πλάνο «πιάνει» τη μπάλα. Αυτή είναι μια μπάλα του Τσάμπιονς Λιγκ με το σήμα της… Γιουβέντους! Μάλιστα το πλάνο κάποια στιγμή «παγώνει», βλέποντας εύκολα το σήμα της «βέκια σινιόρα».

Τώρα αναρωτιόμαστε για το αν αυτό αποτελεί κάποιο μήνυμα του πολύπειρου επιθετικού για το μέλλον του. Το συμβόλαιο του με τους πρωταθλητές Ισπανίας λήγει το καλοκαίρι του 2022. Με όλα τα Μέσα να έχουν «βουίξει» περί κίνησης της Ρεάλ για τον Εμπαπέ το 2021 και τον Ρονάλντο να θέλει στη Γιούβε τον Μπενζεμά, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version