Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η φάση που «φωνάζουν» Κόντε και Ίντερ (vid)
Europa League

Η φάση που «φωνάζουν» Κόντε και Ίντερ (vid)

Η Ίντερ έχει έντονα παράπονα από την διαιτησία με τους «Νεραντζούρι» να διαμαρτύρονται έντονα για δύο φάσεις, οι οποίες σημάδεψαν εν πολλοίς τον αγώνα.

22.08.2020 | 01:15

H Ίντερ έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από την Κολωνία. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε πάλεψε μέχρι τέλους όμως είδε την Σεβίλλη να κατακτά ακόμη ένα Europa League. Οι Μιλανέζοι προηγήθηκαν, στη συνέχεια ισοφάρισαν και στο τέλος προσπάθησαν να πάνε το παιχνίδι στη παράταση. Εν τέλει δεν τα κατάφεραν φεύγοντας ηττημένοι από το γήπεδο.

Ο τελικός ωστόσο εκτός από τον φρενήρη ρυθμό σημαδεύτηκε και από τα λάθη του διαιτητή. Οι «Νεραντζούρι» εκφράζουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία μιλώντας ιδιαίτερα για δύο συγκεκριμένες φάσεις. Η πρώτη αφορά το πέναλτι που κερδίζει ο Ρομελού Λουκάκου με το… καλημέρα του τελικού.

Ο Βέλγος φεύγει στην αντεπίθεση και ο Ντιέγκο Κάρλος τον ανατρέπει καθαρά λίγο πριν αυτός σουτάρει. Ο αμυντικός ανατρέπει άτσαλα τον θηριώδη επιθετικό με τον διαιτητή να δείχνει την εσχάτη των ποινών και την κίτρινη κάρτα για την παράβαση. Οι «Νεραντζούρι» φωνάζουν για απευθείας κόκκινη που δεν δόθηκε, κάτι που αν γινόταν θα άφηνε την Σεβίλλη με δέκα παίκτες από το 3ο λεπτό.

Η δεύτερη φάση που αναφέρουν οι Ιταλοί έχει σηκώσει μεγαλύτερη συζήτηση. Πρόκειται για τη στιγμή του 16ου λεπτού του αγώνα. Ο Μπαρέλα κάνει το σουτ με την μπάλα να βρίσκει το χέρι του Ντιέγκο Κάρλος. Ο Βραζιλιάνος βρέθηκε πάλι στο στόχαστρο των Μιλανέζων, με τον διαιτητή να μην βλέπει παράβαση και να δίνει συνέχεια στον αγώνα.

Σε αυτή τη φάση ο Αντόνιο Κόντε εξαγριώθηκε αντικρίζοντας λίγο αργότερα την κίτρινη κάρτα του άρχοντα της αναμέτρησης. Η φάση παραμένει αμφιλεγόμενη, καθώς ο Κάρλος βρίσκει τη μπάλα με το χέρι ωστόσο το χέρι του δεν είναι απλωμένο.

Δείτε το στιγμιότυπο για το οποίο αντιδρά η Ίντερ

https://twitter.com/ElVarCentral/status/1296891822669795329

Οι δύο αυτές φάσεις έμειναν πίσω. Η Ίντερ συνέχισε να δίνει κανονικά τη μάχη όμως στο τέλος είδε τη Σεβίλλη να σηκώνει το τρόπαιο. Η ομάδα από την Ανδαλουσία πανηγύρισε την κατάκτηση του 6ου της Europa League!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version