Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μέσι: Τι λένε οι αποδόσεις για το μέλλον του!
Μπαρτσελόνα

Μέσι: Τι λένε οι αποδόσεις για το μέλλον του!

Το μέλλον του Μέσι παίζεται στο στοίχημα και η Μάντσεστερ Σίτι είναι το μεγάλο φαβορί για την απόκτησή του - Από κοντά και η Μπαρτσελόνα παρά τη ρήξη.

31.08.2020 | 14:32

Ο Λιονέλ Μέσι ζήτησε να φύγει από τη Μπαρτσελόνα και από εκείνη τη στιγμή όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος είναι στο πόδι. Τα σενάρια για το μέλλον του δίνουν και παίρνουν και όλες οι μεγάλες ομάδες της Ευρώπης έχουν μπει στο παιχνίδι της απόκτησής του. Ειδικά, όσο υπάρχει στο τραπέζι και ο όρος στο συμβόλαιο που δίνει τη δυνατότητα στον Μέσι να φύγει ελεύθερος από τη Μπαρτσελόνα, όλες οι ομάδες θα είναι στη γωνία και θα περιμένουν για τη δικιά τους πρόταση.

Φυσικά, αυτό το τεράστιο ποδοσφαιρικό γεγονός του καλοκαιριού, δεν θα μπορούσε να μην παίζετε και στο στοίχημα. Το στοίχημα έχει μπει εδώ και χρόνια στη ποδοσφαιρική ζωή μας, οπότε δεν κάνει καθόλου εντύπωση ότι και το μέλλον του Λιονέλ Μέσι είναι κάτι στο οποίο μπορούσε να ρισκάρουμε κάποια χρήματα.

Μεγάλο φαβορί η Μάντσεστερ Σίτι

Βάσει των στοιχηματικών αποδόσεων του Stoiximan.gr, το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι είναι η Μάτσεστερ Σίτι. Οι πολίτες έχουν ό,τι χρειάζεται για να τον κάνουν δικό τους και ειδικά τον Πεπ. Για αυτό και προσφέρονται σε απόδοση 1,60.

Έκπληξη με Μπαρτσελόνα

Παρά την πρόθεση του Μέσι, το δεύτερο πιο πιθανό σενάριο είναι η παραμονή του στην ομάδα. Αν και πριν λίγες ημέρες οι απόδοση άγγιζε το 5,00(!!!), πλέον έχει πέσει στο 2,40. Βέβαια, για αυτήν την επιλογή, μεγάλο ρόλο θα παίξει το ζήτημα με τη ρήτρα του παίκτη. Όταν αυτό θα ξεκαθαρίσει, θα υπάρξει και πιο σταθερή απόδοση.

Όλες οι άλλες ομάδες είναι μαζί

Βάσει των αποδόσεων, οι υπόλοιπες επιλογές για τον Αργεντινό δεν είναι πολύ πιθανές. Με μικρές διαφορές μεταξύ τους όλες οι ομάδες κυμαίνονται σε διψήφια απόδοση. Στο 10,00 βρίσκεται Ίντερ και Παρί, που επίσης παίζουν δυνατά στα ρεπορτάζ. 12,00 έχει η Γιουβέντους, 25,00 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και 30,00 η Τσέλσι. Από εκεί και πέρα τα πράγματ ξεφεύγουν πολύ. Η Μπάγερν Μονάχου έχει 75,00 όπως και η Λίβερπουλ, ενώ Μίλαν και οτιδήποτε άλλο έχει 100,00

Για του πιο μερακλήδες, υπάρχει και η επιλογή Ρεάλ Μαδρίτης, που βρίσκεται στο 300,00!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version