Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πρώτος στη λίστα της Μπαρτσελόνα ο Ντεπάι!
Μπαρτσελόνα

Πρώτος στη λίστα της Μπαρτσελόνα ο Ντεπάι!

Την περίπτωση του επιθετικού της Λιόν, Μέμφις Ντεπάι, φαίνεται πως εξετάζουν στην Μπαρτσελόνα, λίγο πριν τη φυγή του Λουίς Σουάρες για τη Γιουβέντους.

05.09.2020 | 11:48

Η Μπαρτσελόνα το τελευταίο χρονικό διάστημα βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο. Όλοι περίμεναν ότι ο Λιονέλ Μέσι θα έφευγε από τον σύλλογο για κάπου αλλού. Ωστόσο, ο ίδιος με δηλώσεις του επισήμανε πως θα παραμείνει στην ομάδα της καρδιάς του, τουλάχιστον, μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Όλοι στους Καταλανούς είχαν “παγώσει”. Είχαν ρίξει το βάρος τους στο πως θα μεταπείσουν τον Αργεντινό να παραμείνει στις τάξεις τους. Πλέον μπορούν να κοιτάξουν και το μεταγραφικό παζάρι. Μιας και όπως όλα δείχνουν η ισπανική ομάδα θα χρειαστεί άμεσα έναν ακόμη επιθετικό, αφού ο Λουίς Σουάρες είναι μία ανάσα προτού υπογράψει με τη Γιουβέντους.

Ο Ουρουγουανός μπορεί να έκανε πολύ καλά τη δουλειά του (16 γκολ πέρυσι), όμως, η ηλικία του δεν ήταν αυτή που θα ήθελε ο Ρόναλντ Κούμαν. Έτσι τα μαζεύει για το Τορίνο. Το ερώτημα που δημιουργείται αυτόματα είναι άλλο. Ποιος θα πάρει τη θέση του; Μία ερώτηση που κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με σιγουριά. Τουλάχιστον όχι για την ώρα.

Πολύ ψηλά στις προτιμήσεις της Μπαρτσελόνα ο Ντεπάι!

Ο Μέμφις Ντεπάι τα τελευταία χρόνια κάνει πράγματα και θαύματα στη Γαλλία με τη φανέλα της Λιόν. Ο Ολλανδός εξτρέμ έδειξε την αξία του και στα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί όπου η μπάλα “έκαιγε”. Αυτός βγήκε μπροστά και ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της γαλλικής ομάδας που έφτασε μέχρι και τα ημιτελικά του θεσμού.

Η περίπτωσή του δεν θα μπορούσε να περάσει στα… ψιλά για τους “μπλαουγκράνα”. Ειδικά από τη στιγμή που το συμβόλαιό του εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι. Ειδικά από τη στιγμή που είναι Ολλανδός, όπως και ο Ρόναλντ Κούμαν. Δεδομένα που δείχνουν ότι δεν είναι απίθανο η “Μπάρτσα” να βάλει το χέρι αρκετά βαθιά στην τσέπη, ώστε να κάνει τον “Ολλανδό Κριστιάνο Ρονάλντο” δικό της μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Μένει να δούμε αν κάτι τέτοιο θα επιβεβαιωθεί με πράξεις ή αν θα μείνει στα χαρτιά.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version