Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επιστρέφει στο Μιλάνο ο Ιβάν Πέρισιτς
Μπάγερν Μονάχου

Επιστρέφει στο Μιλάνο ο Ιβάν Πέρισιτς

Στον αέρα βρίσκεται το ποδοσφαιρικό μέλλον του Ιβάν Πέρισιτς, καθώς ο Χάνσι Φλικ έκανε γνωστό πως η Μπάγερν Μονάχου επιστρέφει τον παίκτη στην Ίντερ.

09.09.2020 | 13:34

H περιπέτεια του Ιβάν Πέρισιτς στο Μόναχο ολοκληρώθηκε. Ο Κροάτης επιθετικός βρέθηκε την περασμένη σεζόν στο δυναμικό της Μπάγερν. Με τους Βαυαρούς έζησε μια γεμάτη σεζόν κατακτώντας όλους τους τίτλους που εξαρχής διεκδικούσε ο σύλλογος. Η παρουσία του στο Αλιάνζ Αρένα ωστόσο δεν αναμένεται να μακροημερεύσει.

Ο τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου, Χάνσι Φλικ σε δηλώσεις του το πρωί της Τετάρτης επιβεβαίωσε το αντίο του Κροάτη. Ο Ιβάν Πέρισιτς ολοκλήρωσε τον δανεισμό του στην Μπάγερν και επιστρέφει στην Ίντερ. Οι δύο σύλλογοι το προηγούμενο διάστημα διαπραγματεύτηκαν την παραμονή του παίκτη στο Μόναχο, ωστόσο οι συζητήσεις ναυάγησαν.

Ο 31χρονος αποτελεί παρελθόν για τους Βαυαρούς μαζί με τους Κουτίνιο και Οντριοθόλα. Αμφότεροι επιστρέφουν σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης αντίστοιχα ολοκληρώνοντας τους δανεισμούς τους στον γερμανικό σύλλογο. Επιστρέφοντας στην υπόθεση Πέρισιτς, ο Κροάτης επανέρχεται στο μεταγραφικό προσκήνιο.

Στην Ίντερ για… λίγο ο Πέρισιτς

Η Ίντερ δε δείχνει διατεθειμένη να τον διατηρήσει στο ρόστερ της με τον Αντόνιο Κόντε να μην τον έχει στις επιλογές του. Κατά συνέπεια οι «Νεραντζούρι» καλούνται να βρουν εκ νέου ποδοσφαιρική στέγη στον Κροάτη προκειμένου αυτός να μην μείνει ως… βαρίδι στην ομάδα. Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρακολουθεί στενά την υπόθεση δείχνοντας ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη.

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» αναζητούν λύσεις στα φτερά της επίθεσης, με τον Πέρισιτς υπό προϋποθέσεις να είναι μια από αυτές. Θυμίζουμε πως ο βρετανικός σύλλογος και στο παρελθόν είχε βάλει στο μάτι τον 31χρονο επιθετικό, όμως τότε η περίπτωσή του δεν προχώρησε. Τώρα οι συνθήκες μοιάζουν να είναι αρκετά διαφορετικές και να ευνοούν τη Γιουνάιτεντ για μια νέα συνεργασία.

Ο Κροάτης επιθετικός προέρχεται από γεμάτη σεζόν με τους Βαυαρούς. Πιο συγκεκριμένα σε 35 συνολικά συμμετοχές, ο 31χρονος σκόραρε οκτώ φορές ενώ μοίρασε και δέκα ασίστ στους συμπαίκτες. Διόλου άσχημα για έναν παίκτη που αρκετές φορές ερχόταν από τον πάγκο προκειμένου να δώσει λύσεις στην ομάδα του Χάνσι Φλικ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version