Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
ΕΠΙΣΗΜΟ: 4ος δανεισμός του Μπατσουαγί σε 3 χρόνια
Τσέλσι

ΕΠΙΣΗΜΟ: 4ος δανεισμός του Μπατσουαγί σε 3 χρόνια

Ο επιθετικός της Τσέλσι, Μίσι Μπατσουαγί, θα αγωνίζεται του χρόνου ως δανεικός στην Κρίσταλ Πάλας, σε μία ομάδα που είχε βρεθεί ξανά πριν 1,5 χρόνο.

10.09.2020 | 19:48

Ο Μίσι Μπατσουαγί θα αγωνίζεται για τον επόμενο χρόνο στην Κρίσταλ Πάλας. Ο Βέλγος φορ επιστρέφει στους “αετούς” ξανά ως δανεικός από την Τσέλσι. Ο παίκτης και η ομάδα του Χόντσον ήθελαν να συνεργαστούν ξανά 1 χρόνο μετά την τελευταία τους φορά. Έτσι, βρέθηκε η χρυσή τομή και ο παίκτης θα παραμείνει στης Πρέμιερ Λιγκ για λογαριασμό της Κρίσταλ Πάλας.

Αυτός ήταν ο 4ος δανεισμός του Μπατσουαγί σε 3 χρόνια. Το Γενάρη του 2018 η Τσέλσι τον έστειλε στη Ντόρτμουντ, με την οποία πέρασε το δεύτερο μισό της χρονιάς. Στο ξεκίνημα της σεζόν 2018 -2019 ήταν σειρά της Βαλένθια να τον εντάξει προσωρινά στο έμψυχο δυναμικό της. Τον Γενάρη του 2019 ο παίκτης μετακινήθηκε ξανά με τον ίδιο τρόπο σε νέα ομάδα. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Κρίσταλ Πάλας.

Ωστόσο, πέρυσι ο Φρανκ Λάμπαρντ επέλεξε να πορευτεί με τον Μπατσουαγί ως λύση που θα έρχεται από τον πάγκο. Ο 26χρονος δεν τα πήγε άσχημα σκοράροντας 8 γκολ και μοιράζοντας 3 ασίστ σε 25 συμμετοχές

Ας σημειωθεί ότι για λογαριασμό της Κρίσταλ Πάλας, ο Μπατσουαγί είχε πετύχει 6 γκολ σε 13 εμφανίσεις.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version