Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Από νωρίς στα πολύ… ψηλά η Μονακό!
Ligue 1

Από νωρίς στα πολύ… ψηλά η Μονακό!

Στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας παραμένει η Μονακό, μετά την εντός έδρας νίκη που πήρε κόντρα στη Ναντ με σκορ 2-1 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

13.09.2020 | 20:09

Με τον καλύτερο τρόπο έδωσε συνέχεια στις υποχρεώσεις της στο γαλλικό πρωτάθλημα η Μονακό. Οι Μονεγάσκοι επικράτησαν εντός έδρας με σκορ 2-1 της Ναντ στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Λιγκ 1. Έτσι, έφτασαν να έχουν επτά βαθμούς και παράλληλα να βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Εκεί που ήταν ήδη τόσο η Ρεν όσο και η Λιλ.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που μπήκαν πιο δυνατά στο ματς. Δεν χρειάστηκαν να περιμένουν πολλή ώρα, ώστε να πάρουν το προβάδισμα. Ο Ντιοπ μόλις στο 5′ έβαλε σε θέση… οδηγού τη Μονακό που από εκεί και πέρα είχε άλλο “αέρα”. Κάτι που φαινόταν στις κινήσεις των ποδοσφαιριστών των Μονεγάσκων όταν είχαν την μπάλα στα πόδια τους.

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας περισσότερη ώρα σε σχέση με τους αντιπάλους τους. Οι φιλοξενούμενοι όσο και αν προσπάθησαν δεν έγιναν και ιδιαίτερα απειλητικοί. Παρόλα αυτά στο δεύτερο μέρος σε μία από τις αντεπιθέσεις τους έφεραν το ματς στα ίσα.

Στο 61′ ο Μπλας εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την πάσα του Απιά και χωρίς να έχει κάποιο πρόβλημα έκανε το 1-1. Ωστόσο, οι παίκτες της Ναντ δεν το χάρηκαν και πολύ. Μιας και τέσσερα λεπτά αργότερα (65′) ο Γκούμπελς “έγραψε” το 2-1 που έμελλε να μείνει μέχρι και το τέλος, παρά τις όποιες ευκαιρίες είχαν οι γηπεδούχοι, ώστε να πάρουν μία πιο εύκολη και άνετη νίκη.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version