Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
O Αρτέτα πάει για δύο “κανόνια” στο κέντρο!
Άρσεναλ

O Αρτέτα πάει για δύο “κανόνια” στο κέντρο!

Το μεταγραφικό "παζάρι" δεν έχει ακόμη κλείσει και τεχνικός της Άρσεναλ, Μίκελ Αρτέτα, ψάχνει ακόμη δύο δυνατές προσθήκες στα χαφ!

13.09.2020 | 19:05

Από τότε που ο Μίκελ Αρτέτα έκατσε στον πάγκο της Άρσεναλ όλα άλλαξαν για τους “κανονιέρηδες”. Όχι για κακό. Προς Θεού! Μόνο το αντίθετο μπορεί κανείς να πει για το έργο που έχει παρουσιάσει ο Ισπανός τεχνικός. Ναι μεν μπορεί να είναι άπειρος και να μην έχει πολλά χρόνια που “κρέμασε” τα παπούτσια του.

Ωστόσο, οι Λονδρέζοι μαζί του πάνε από το καλό στο καλύτερο. Δεν είναι μόνο το Κύπελλο που κατέκτησαν στο τέλος της περσινής σεζόν κόντρα στην Τσέλσι. Ούτε το Κομιούνιτι Σιλντ. Είναι και η εικόνα τους. Δεν θυμίζουν σε τίποτα εκείνο το σύνολο που δεν είχε αρχή, μέση και τέλος και μπορούσε να χάσει από τον καθένα.

Οι παίκτες του Αρτέτα επιβεβαίωσαν την πρόοδό τους και στο εκτός έδρας ματς απέναντι στη Φούλαμ. Όχι απλά επικράτησαν με σκορ 3-0, αλλά οι αντίπαλοί τους μετά βίας πάτησαν περιοχή. Ήδη Γουίλιαν και Γκάμπριελ Μαγκαλάες δείχνουν ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να ανεβάσουν επίπεδο την Άρσεναλ. Ο πρώτος έδωσε δύο ασίστ, ενώ είχε και ένα δοκάρι, ενώ ο δεύτερος σκόραρε και είχε εν γένει πολύ καλή παρουσία στα μετόπισθεν. Δείχνοντας εξ αρχής ότι πολλοί επιθετικοί θα έχουν… πρόβλημα μαζί του.

Τα… όνειρα του Αρτέτα δεν σταματούν εδώ!

Δεν είναι πρώτη φορά που τα οικονομικά της Άρσεναλ είναι… στενά. Το έχουμε δει πολλές φορές στο παρελθόν το ίδιο έργο. Ο Μίκελ Αρτέτα γνωρίζει ότι για να πάρει τους Τόμας Παρτέι (Ατλέτικο Μαδρίτης) και Χουσέμ Αουάρ (Λιόν) θα πρέπει να πουλήσει μερικούς παίκτες. Αυτή είναι η εντολή της διοίκησης.

Διαφορετικά δεν θα δει τον χώρο της μεσαίας γραμμής να δυναμώνει ακόμη περισσότερο. Τώρα όσον αφορά τον Αφρικανό μέσο οι “ροχιμπλάνκος” δεν σκοπεύουν να τον πουλήσουν με λιγότερα από 50 εκατομμύρια ευρώ. Περίπου τόσα χρήματα (για την ακρίβεια 60) θα πρέπει να δαπανήσουν οι Λονδρέζοι για τον μεσοεπιθετικό της γαλλικής ομάδας.

Αν και εφόσον γίνει το διπλό “μπαμ”, τότε η Άρσεναλ ανεβαίνει επίπεδο αυτόματα. Αν όχι τότε ο Αρτέτα θα πρέπει να συνεχίσει να βγάζει… λαγούς από το καπέλο του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version