ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Το αστρονομικό νούμερο που θα απομακρύνει τον Σαλάχ από το Λίβερπουλ
O απίθανος κύριος Γιόκερες με τα 40 φετινά του… τεμάχια (stats)
Η Μάντσεστερ Σίτι – μοιάζει να – χάνει τον Έντερσον τη χειρότερη χρονική στιγμή
Ο μεγάλος εχθρός του Βαλβέρδε αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Η Νάπολι ψάχνει το τέλειο… κόλπο με αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Τιάγκo Αλκάνταρα: Ο κατάλληλος άνθρωπος, την κατάλληλη στιγμή!

Η Λίβερπουλ βάζει στο ρόστερ της τον Τιάγκo Αλκάνταρα και δείχνει για ακόμα μία φορά ότι όταν κάνει μεταγραφή, το κάνει πολύ καλά και πολύ στοχευμένα.

Τιάγκo Αλκάνταρα: Ο κατάλληλος άνθρωπος, την κατάλληλη στιγμή!

Μετά από αρκετές συζητήσεις, μπρος πίσω και πολλές αλλαγές στην έκβαση της υπόθεσης, ο Τιάγκo Αλκάνταρα είναι παίκτης της Λίβερπουλ. Ο Ισπανός μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μπάγερν Μονάχου πήρε μία «περίεργη» απόφαση να αφήσει την ομάδα που μαζί της έφτασε στην κορυφή. Ήταν μια απόφαση που είχε πάρει εδώ και καιρό και δεν άλλαξε παρά την τεράστια επιτυχία με την οποία έκλεισε η χρονιά. Ήθελε να αλλάξει αγωνιστικό περιβάλλον, αρνήθηκε να ανανεώσει και έκανε πιο εύκολο το έργο της Λίβερπουλ, που τον κάνει δικό της έναντι 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Λίβερπουλ μπορεί να προέρχεται από μία καταπληκτική σεζόν και την επιστροφή της στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, έκανε όμως μία κίνηση υψίστης σημασίας. Όχι γιατί δεν είχε καλή ομάδα. Όχι γιατί το κέντρο της δεν στάθηκε όπως έπρεπε πέρυσι. Αλλά γιατί έκανε την αλλαγή που χρειαζόταν, με τον καταλληλότερο παίκτη για να την κάνει. Ο Τιάγκo και η θέση που αγωνίζεται, είναι ίσως το μοναδικό σημείο που επιδέχεται αλλαγή στη Λίβερπουλ χωρίς να διαταραχθούν οι ισορροπίες. Χωρίς να χαλάσει αυτό που έχει φτιάξει ο Κλοπ. Χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να χαθεί η χημεία. Ουσιαστικά απλά κατάφερε να μείνει ίδια σαν ομάδα, με καλύτερα χαρακτηριστικά. Τιάγκo Αλκάνταρα: Ο κατάλληλος άνθρωπος, την κατάλληλη στιγμή!

Εντεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, αλλά χρειάζεται και η ανανέωση

Η Λίβερπουλ τα τελευταία χρόνια βιώνει μία περίεργη συνθήκη. Αγωνίζεται σχεδόν πάντα με τους ίδιους 11 στο αρχικό της σχήμα και καταφέρνει να έχει επιτυχίες. Εκεί θα πει κάποιος, μα γιατί να αλλάξει εφόσον νικάει; Το ερώτημα είναι εύλογο. Όπως και πιθανές ενστάσεις. Η απάντηση όμως κρύβεται στο ότι για να διατηρηθείς στην κορυφή, πρέπει πάντα να αλλάζεις και να βελτιώνεσαι. Αν δεν το κάνεις, ο κορεσμός θα έρθει και είσαι αναγκασμένος να δεις τους άλλους να σε φτάνουν. Πέρα από τη στασιμότητα από μόνη της, όταν είσαι ακριβώς ο ίδιος, όσο καλός και να είσαι, γίνεσαι πιο εύκολα αντιμετωπίσιμος. Και αυτό η Λίβερπουλ το πρόλαβε πριν το βρει μπροστά της. Μπορεί λοιπόν οι μεταγραφικές της κινήσεις να είναι μετρημένες, είναι όμως αυτές που πρέπει και τη στιγμή που πρέπει. Τιάγκo

Ο Τιάγκο δίνει πράγματα

Ο Τιάγκo έχει τα στοιχεία που έλειπαν από τη Λίβερπουλ. Είναι αυτό που λέμε διαφορετικός από τους άλλους και ο μόνος που μοιάζει με τον Κουτίνιο, από τη στιγμή που έφυγε ο Βραζιλιάνος από την Αγγλία. Φυσικά υπάρχει και ο Ναμπί Κεϊτά, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει δείξει τα πράγματα για τα οποία αποκτήθηκε. Και ο Τιάγκο είναι σίγουρα πιο έτοιμος να τα κάνει. Έτσι λοιπόν, με 30 εκατομμύρια ευρώ, η Λίβερπουλ προσθέτει στο ρόστερ της έναν παίκτη που δεν είχε μέχρι τώρα. Έναν playmaker που της έλειπε. Έναν παίκτη που μοιάζει με τον Κουτίνιο. Έναν έμπειρο και μαθημένο στο να πρωταγωνιστεί. Με τους Χέντερσον και Φαμπίνιο δίπλα του μπορούν να φτιάξουν μία πολύ καλή τριάδα στο χώρο του κέντρου και να συνεχίσουν την πολύ ανοδική πορεία της Λίβερπουλ των τελευταίων ετών.

Δεν ξέρω αν είναι υπερβολή, θα το δείξει το γήπεδο, αλλά ο Κλοπ νομίζω ότι πήρε τον καταλληλότερο ποδοσφαιριστή, στην καταλληλότερη θέση, την καταλληλότερη στιγμή και με το καλύτερο ποσό.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ