Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σαμπντόρια: Επική παρουσίαση του “σερβιτόρου” Καντρέβα (vid)
Video Hμέρας

Σαμπντόρια: Επική παρουσίαση του “σερβιτόρου” Καντρέβα (vid)

Η Σαμπντόρια απέκτησε από την Ίντερ τον Αντόνιο Καντρέβα με μορφή δανεισμού και προχώρησε μία επική παρουσίαση του νέου της αποκτήματος.

25.09.2020 | 20:51

Η Σαμπντόρια ενισχύθηκε σημαντικά με την απόκτηση του Αντόνιο Καντρέβα από την Ίντερ. Η ιταλική ομάδα απέκτησε με τη μορφή δανεισμού από την Ίντερ τον Ιταλί παίκτη. Ο δανεισμός του θα μετατραπεί σε μόνιμη μεταγραφή το επόμενο καλοκαίρι, με τον παίκτη να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το 2024. Η μεταγραφή θα κοστίσει 2,5 εκατομμύρια όταν γίνει μόνιμη.

Η Σαμπντόρια χρησιμοποίησε όλη τη φαντασία και την ευρηματικότητά της για την παρουσίαση του ποδοσφαιριστή. Ειδικότερα, ορμώμενη από το γεγονός ότι ο Καντρέβα ως παίκτης είναι ένας πολύ καλός πασαδόρος, τον παρουσίασε ως τον καλύτερο σερβιτόρο ενός ιταλικού εστιατορίου.

Ο Ιταλός μπακ χαφ, μάλιστα, είχε την τιμή να σερβίρει τον μεγάλο σκόρερ της ομάδας, Φαμπιο Κουαλιαρέλα. Οι 2 τους αναμένεται, άλλωστε, να συνεργαστούν πολλές φορές και μέσα στο γήπεδο.

Το ευχαριστώ του Καντρέβα στην Ίντερ

Ο παίκτης από την πλευρά του ευχαρίστησε τους “νερατζούρι” με τους οποίου πέρασε 4 χρόνια.

“Είμαι περήφανος που έδωσα τα πάντα για την Ίντερ. Ευχαριστώ τους οπαδούς μας για όλη την αγάπη και την υποστήριξη αυτών των ετών. Προσπάθησα να την ανταποδώσω στο γήπεδο. Καλή τύχη”.

Ας σημειωθεί ότι ο Ιταλός μπακ χαφ συμπλήρωσε 151 συμμετοχές μετρώντας 18 γκολ και 31 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version